Hogyan tudnék leszokni erről? 16/F
Nem kell erről leszokni, ha kér valaki, akkor persze, adsz, de hozzon poharat.
Jézusom, dehogy innék vadidegenek után. Párom, húgom. Nagyon max. Még a saját apám is odafigyel rá, hogy két üveg innivalót vesz, ha megyünk valahova, pedig nem én kérem rá, magától teszi meg.
Nekem nincs ilyen problémám, nem szoktam magammal innivalót vinni sehova ha meg otthon iszok akkor megvan a saját flakonom aztán abba tartom amit éppen iszok. Mondjuk ettől függetlenül is pont le.., hogy valaki ivott belőle amíg tudom róla, hogy emberi szinten létezik -> valszeg nem fogok elkapni semmi halálosat tőle. :D
26F
Itt nem arról van szó, hogy valami halálosat kapunk el, egyszerűen csak undorodunk ettől. Vagyis én így vagyok vele.:D Én max. apám után bírok inni, de akkor is megtörlöm az üveg száját előtte.
Egyébként nálam is teljesen ugyanez van, nem akarom, hogy megsértődjenek, aztán meg szomjas maradok. Nem tudom mi a megoldás, általában töltök a másik üvegébe(ha kiürült), de már gondolkoztam rajta, hogy én magam viszek poharat, hogy abba töltsek annak, aki kér.
Hát én még akkor is undorodok ha közeli ismerős iszik stb..:D
1x azért mert alapból számomra undorító, másodszor meg valami fertőzést miatt.
Oké, lehet hogy ápolt meg minden, de egy herpeszt simán át tud adni..
Amúgy is hipochonder vagyok, hetekig agyhártyagyulladást képzelek be, szóval szerintem nekem is az lesz a taktikám, hogy viszek magammal "vendég"poharat:D
Nem kell ehhez hipochondernek lenni, elég, ha hajlamosabb vagy az ilyen vírusokra. Kamaszként én lazábban kezeltem, és volt olyan barátnőm, aki után MINDIG herpeszes lettem. Neki soha életében nem volt egyszer sem, mert nem volt rá hajlamos.
Már rég megtanultam ezt, hogy nem iszok más után, ha nem muszáj, de én pl. akkor is simán kipattogok, ha melóhelyen a közös villát-bögrét használom (pedig azt ugye mosogatás után szokás...), anyóséknál ugyanez, ott pusztán azért, mert állóvízben mosogat (és szintén nem koszos semmi, amúgy).
Úgyhogy én nem kockáztatok. :)
Párom az egyetlen, aki után eszek-iszok, de tőle csók/puszi útján amúgy is elkapnék mindent, szóval emiatt pont mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!