Hogyan lehet "leszokni" a szerelem utáni vágyakozásról?
Nem reklámozok, de ugyanebben a cipőben nekem a zen segített.
Meghaladhatjuk a vágyakat, függéseket, elérhetjük a tiszta tudatot, dualitások nélkül.
Miért kellene kiírtani? Szerintem önmagában a vágyakozás nem rossz dolog, a kétségbeesettség viszont igen.
Vágyakozni azok az emberek is szoktak, akik már párkapcsolatban vannak. Ilyenkor is elõfordul, hogy tovább vágyakoznak egy “mégjobb”-ra. A vágyakozás örökös az emberben, a helyzetétõl és poziciójától függetlenül. A legsikeresebb ember is érez így. Sokszor épp az elérhetetlenség teszi széppé ezt az érzést, ha megkapnád, amit akarsz, már nem jelentene olyan sokat, mint azelõtt.
A vágyakozás még nem egyenlõ az akaratossággal.
Nem föltétlenül a vágyakozás miatt érzed rosszul magad, hanem az ezt követõ negatív gondolataid miatt, amelyben néhány csalódás miatt bemeséled magadnak, hogy “senkinek sem vagy jó”.
Azt nem tudom, hogy lehet leszokni a vágyról, de azt igen, hogy hogyan lehet leszokni a negativízálásról, vagy az önsajnáltatásról... és szerintem ez eredményesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!