Fiúk! Nektek melyik lány tetszik? Minden lent!
Figyelt kérdés
1.Hosszú barna egyenes haj,kék szem,zongorázik és szertornázik viszont nem egy művész lélek.Legtöbbet Adidas cipőben,eléggé rövid nadrág,vagy szaggatott farmerben van,és haspólóban van.14 éves.Kitünő tanuló
2. Rövid világos barna haj,barna szem,barna cuki szeplők,vicces,életvidám, bátor,állatimádó,olykor flegma de cdak akivel kell.Változatosan öltözködik, minden nap más haj,póló, nadrág. 14 éves.4-5-s tanuló.Érdeklődö emberek, és nyitott a világ szerint.Szertornázik
2018. máj. 13. 16:12
3/17 anonim válasza:
A kérdésedből feltételezem a második vagy te. Hogy jobb napod legyen, téged választanálak.
4/17 anonim válasza:
ha te vagy a második,elég vicces ahogy fenyézed magad!😳
5/17 anonim válasza:
Az elsőt, mert az ő személyiségéről semmit nem írtál, csak, hogy szereti a sportot, szóval olyan lehet, amilyennek akarom. :D Meg mert hosszú a haja. Szeretem a hosszú hajat.
6/17 anonim válasza:
Az első pedig, feltételezem egy "riválisod" akivel ugyanarra a fiúra hajtotok. Eltaláltam!?
7/17 anonim válasza:
#6: Remek meglátás, Sherlock. Igazi zseni vagy, én erre magamtól sosem jöttem volna rá.
Kérdező: Az elsőről közel sem írtál annyit, mint a másodikról, de ő szimpatikusabbnak tűnik, részben a hosszú haja miatt, legfőképpen pedig mert nem flegma. A bunkó lányok szerintem taszítóak.
8/17 anonim válasza:
amelyik jobban megnyer és jobban tetszik, ilyen egyszerű
9/17 anonim válasza:
Amúgy egyszer rövid a haja a 2-esnek, máskor azt írod, minden nap másmilyen hajjal megy be...Egy rövid hajat nem igazán lehet olyan sokféleképpen hordani, ahhoz minimum olyan vállig érőnek kell lennie..:D
10/17 anonim válasza:
#7: Azért a bunkóság és az, hogy "olykor flegma, de csak akivel kell", nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!