FIÚK! Nektek a (nagyon) sötétbarna vagy inkább a szőke haj tetszik egy lányon?
Figyelt kérdés
2017. okt. 14. 10:54
2/12 anonim válasza:
feketétől a szőkés-barnáig
fontosabb a haj minősége de az sem annyira..
3/12 anonim válasza:
A szőke, de csak ha természetes! A festett nálam nagyon nem nyerő...
4/12 anonim válasza:
Csak rovid ne legyen,amugy nekem a fekete a zsanerem :)
5/12 anonim válasza:
Én csaj vagyok, és nekem a pasikon inkább a szőke mostanában. A fekete dús szörzet nem igazán jön be.
7/12 anonim válasza:
Nekem ez inkább a nőtől függ. Kinek ez áll jobban kinek az. Én inkabb az összhatást nézem, hogy összességében milyen a nő azzal a hajszínnel. Nem tudnék csak egy színre bukni.
8/12 anonim válasza:
Mindegy, csak természetes legyen és hosszú, az arcához illő frizurával
9/12 anonim válasza:
Az nem a haj színétől, hanem a lánytól függ. Kinek mi áll jobban. Láttam én már "szőke" cigányt meg négert is, aki azt hitte, hogy attól szebb lesz...
10/12 anonim válasza:
Ez olyan kisiskolás kérdés. Egy felnőt ember tudja, hogy az a fontos, hogy belúl a fejekben ne legyen sötét. A haja legyen olyan, ami jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!