Árt a hajnak, ha 14 évesen a sötétbarna hajam feketére vagy sötétvörösre festetem? A fodrászt meg lehet kérni, hogy egy kimosható hajfestékkel/hajszínezővel próbaképp fesse be a hajam, és ha nem tetszik, akkor hajmosásnál kimoshatom?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 21:19
1/5 anonim válasza:
14 évesen pont ugyanannyira árt, mint 28 évesen vagy mint 60 évesen.
2/5 anonim válasza:
Csak épp az nem mindegy a hajadnak, hogy 14-60 éves korodig folyamatosan fested a hajad, vagy majd egyszer csak úgy kb. 50 évesen kezded el festeni, mert zavar hogy őszülsz
3/5 anonim válasza:
Szerintem felesleges 14 évesen hajat festeni.
Színezővel magad is elboldogulsz.
4/5 anonim válasza:
Vegyél a boltban színezőt és próbád ki. Kb 400 ft. Fodrász ezért felszámolna pár ezret.
Fekete az mondjuk felejtős szerintem, mert az a legkárosabb festék mind közül és alig áll jól valakinek.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen még nem kell hajat festeni, a gyártók nem ajánlják - biztos van oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!