Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiúk miért szokták bántani...

A fiúk miért szokták bántani a lányokat? (Gondolok itt : hajhúzás, fenékre csapás stb. )?

Figyelt kérdés

2018. aug. 26. 11:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Így jelzik, hogy vonzónak tartják a lányt.
2018. aug. 26. 11:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek, nem tudják hogy közeledjenek a másik nem felé.
2018. aug. 26. 11:52
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
mert egysejtűek
2018. aug. 26. 11:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert szórakoztatónak tartják. Nagyot néztek, amikor 12 évesen visszaütöttem. Megérte, mert később már békén hagytak.
2018. aug. 26. 13:27
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

Hát nem tudom, én egyre inkább azt veszem észre nőként, hogy sok férfinek már szinte rosszul kell éreznie magát, hogy töke nőtt, pedig nem ártottak senkinek.

Múltkor a munkahelyemen is azt hittem, behalok... Van nálunk egy fiatal srác, aki végtelenül kedves mindenkivel. De tényleg, arany szíve van annak a srácnak. És egy hölgynek azt mondta, hogy nagyon csinos ma, az meg kiakadt, hogy hogy lehet mindig a szexre gondolni. Engem is többször megdicsért már, de soha eszembe nem jutna, hogy "úgy érti".

És az őt ismerő nők többségének sem.

Mert már ott tartunk, ha egy férfi kedves gesztust tesz egy nőnek, az okvetlenül szexmániás állat, hiszen férfi nem lehet csak úgy alapból kedves...

A férjem is nagyon gyakran mondja hölgyeknek, hogy csinosan öltöztek. De eszembe nem jutna ezért haragudni rá, örülök, hogy ilyen kedves, figyelmes férjem van, és igyekszem én is odafigyelni rá, és szóvá tenni, ha valamit szerintem jól csinált, vagy a szokásosnál is sármosabb.

Sőt, hogy tovább menjek, a fiam is hasonló természetű.

Megkérdeztem egy pedagógus ismerősömet, látott-e már ilyesmit (hajhúzás, fenékre csapás stb.)

Azt mondta, hogy nem, de olyat már nem is egyet, hogy akkora pofont lekevert a lány a fiúnak, hogy csodálta, hogy tűrte, mert ő nőként nem tűrné el.

Úgy bírom, mikor a kedves nőtársaim minden sérelmüket a férfi nemnek tudják be.

Ha engem valaki megsért, hidegen hagy, hogy milyen nemű.

Már bocsánat, hogy így kifakadtam, de már kezd ez az egész férfigyűlölet az idegeimre menni.

2018. aug. 26. 13:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy a te környezetedben pozitív dolgok történnek, és csodás, hogy így van - így kellene lennie. De nálunk általános iskolában volt egy pár fiú, aki nem bírt magával, és húzta a lányok haját, beszólogatott, és a fenékre csapás is meg-megtörtént. A tanárok válasza az volt, hogy mi lányok oldjuk ezt meg magunknak. 17 éves vagyok, nem régen voltam 12, mikor ez a bizonyos eset történt. Nem vertem senkit halálra, csak rájuk húztam egyet. És bizony, osztályfőnökit kaptam - ők meg nem. Nem érdekel, mert megérte a nyugalmamat. Egyébként egyáltalán nem vagyok agresszív természet, de akkor marhára elegem volt, hogy a tanárok cs.esznek bármit is tenni. És mielőtt azzal jössz, átlagos suliba jártam, semmi köze ennek pl. a kisebbséghez, csak néhány szülő nem tud gyereket nevelni.

2018. aug. 26. 14:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindez hogy jön magához a kérdéshez? Fenékcsapkodásról és hajhúzásról volt szó, nem bókolásról. Miért kell csúsztatni?

2018. aug. 26. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
29%

#6 vagyok

Való igaz, vannak kivételek, és megértem a másik álláspontot is. Csak egyre több az ilyen általánosító kérdés, hogy "Miért erőszakolnak a férfiak nőket?"

Aláírom, vannak neveletlen, udvariatlan barbárok is. Mert vannak. De abszolút nem ez a jellemző. És az általánosításon húztam fel magamat.

Annak a válaszadónak, aki az kérdezte, mi a köze ennek a kérdéshez: jogos a kérdés, kicsit súlyozhattam volna jobban a mondanivalómat, és koncentrálhattam volna inkább a kérdésre.

2018. aug. 26. 15:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy válaszadó sem általánosított, csak kinyilatkoztatták, hogy mit gondolnak. Felesleges támadni, mert csak tapasztalatról beszélünk, senki sem gyűlölködik itt.

Attól meg, hogy te jó példával találtad szemben magad, még nem jelenti azt, hogy másokkal nem történik meg az ellentettje. Az, hogy a te ismerősöd mit állít, nem reprezentatív, ahogy az sem, hogy egyébként én sok lányról tudok, akikkel megtörtént ugyanaz, mint velem. És a tanárok sok esetben nem segítenek, a szülő meg maximum az igazgatóhoz fordulhat. De szerintem felesleges az ilyen esetekből drámát csinálni; elég lenne, ha a tanárok megbüntetnék azt, akit meg kell. Mert sajnos sokszor pont azért folytatják és azért ismétlődik meg újra a támadás, mert nem volt büntetés. Örülök, hogy jó szülő vagy és minden elismerésem, köszönöm, hogy így teszel. De rengeteg a csapnivaló szülő, akinek gőze sincs a gyerekneveléshez, és legyint, hogy "csak gyerekek." Komolyabban kéne venni a szülőknek és a tanároknak is (botrányt nyilván nem kell csinálni).

2018. aug. 26. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Mert azt hiszik, ez olyan marha imponáló... hát, jó, egészségükre, csak nem kell csodálkozni, ha én meg pofán vágom, amiért a seggemet fogdossa.
2018. aug. 27. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!