Mit csináljak a hajhúzás ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A páromnak van egy nagyon rossz szokása,már kiskorában kezdődött.A hajat csavargatja,mindig sírt érte,csak így tudott megnyugodni és az anyukája pedig engedte neki hogy ne üvöltsön...na itt kellett volna határozotnak lennie!De nem és ezért annyira rászokott hogy nincs egy nyugodt percem.Az újja köré csavarja a hajam és utána húzza ki az újját,sokszor kitépve a hajszálam.Bele fogok örülni.Nem tudom leszoktatni,ha csípem harapom utána akkor sem hagyja abba,beteges! A saját fején már jukak vannak,mert azt is huzigálja.
2015. márc. 25. 18:29
1/9 anonim válasza:
Vegyél neki egy hajasbabát vagy egy parókát!
2/9 A kérdező kommentje:
Én is csak erre az egyre gondoltam,de azt a babát vagy parókát nem cipelheti magával,én meg kora reggel is kéznél vagyok,ki sem nyitja a szemét de már tépi a hajamat
2015. márc. 25. 18:39
3/9 anonim válasza:
Ha nem tetszik nem kell hagyni, ennyi az egész.
4/9 A kérdező kommentje:
De nem tudok ellene tenni,szerknted nem próbáltam leállítani? Ha nem számátok rá már nyúl ia kirtelen,én gyorsan elrántom a fejem de a végét már elkapta és meg is húzta,ez egy komoly dolog....nem poénbol irtam
2015. márc. 25. 19:01
5/9 anonim válasza:
Miért nem ordítod le? Nyilván nem fog leszokni egy ejnye bejnyétől... Valami büntetést kell kitalálnod, vagy szankciókat, hogy ne folytassa.
6/9 A kérdező kommentje:
Mindent próbáltam...ordítok torkom szakadtából,csípek,karmolok,harapok
2015. márc. 25. 19:59
7/9 anonim válasza:
Ha szereted, leborotválod a hajad. Ha nem, otthagyod.
8/9 anonim válasza:
Az ilyen kényszercselekvések tipikusan belső feszültségből adódnak. Egyrészt csökkenteni kell a feszültségeit (megkeresni a forrásait), másrészt adni neki valami más levezetőt. Jókat hallottam a stresszlabdáról (UTFG).
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez trichotillo mánia lehet. Talán ha rákeresel találsz valami hasznosat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!