Ha a gyereked nagyon rosszul viselkedik, de nem akarod megverni, akkor a fenékre ütés vagy hajhúzás szerintetek elfogadható? Ti hogy vagytok vele? Általában csak a haját szoktam huzigálni, aztán ha látom rajta, hogy már szenved akkor természetesen abbahagyom. milyen kevésbé agresszív megoldást tudnátok ajánlani?
Akkora kamu kérdés, hogy ide bűzlik. Próbáld újra!
2015. jún. 11. 13:39
2/13 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Sose értettem hogy lehet ennyire unatkozni... Olvass egy jó könyvet, vagy nézz meg egy filmet, menj ki a strandra...
2015. jún. 11. 13:42
3/13 anonim válasza:
vagy testvérháború szülő-gyermek kapcsolatnak álcázva
ne bántsd a kisebbet!
2015. jún. 11. 13:47
4/13 anonim válasza:
mi van, már nyáriszünet van??? miért nem mész a haverokkal a strandra? pancsolj egyet aztán húzkodd meg a hajukat, hátha kapsz egy nagy maflást!
2015. jún. 11. 13:48
5/13 anonim válasza:
Mennyi ilyen idióta unatkozó gyerek lesz itt a nyári szünetben...
2015. jún. 11. 13:49
6/13 anonim válasza:
Nem számít verésnek de elfogadhatónak se. Megbocsáthatónak, igen. Mert ez hiba.
Ha "huzigálod" a haját, akkor vagy egy unatkozó tini vagy, aki itt fárasztani minket egész nyáron, vagy beteg. Én az elsőre tippelek.
2015. jún. 11. 14:12
7/13 anonim válasza:
Igen, bántalmazás.
2015. jún. 12. 08:02
8/13 anonim válasza:
egy üres penészes szobába zárd be, ahova nem, vagy kevés fény jut, ahol kikötözöd a szoba közepén, és addig vered egy lánccal amíg meg nem bánja bűneit.... ám te beteg vagy ha a saját gyerekedet a hajánál fogva rángatod! egy pofon max, de azért az brutális. És nehogy azt mondd, hogy nem fáj neki, mert egy kicsi hajhúzás is nagyon rossz...
2015. jún. 12. 22:04
9/13 anonim válasza:
Tévedésben vagy. Nem verni tilos a gyereket, hanem fizikailag bántalmazni. Abba beletartozik a hajhúzogatás, a fenékre verés, vagy az, ha betartod a fejét a csap alá.
Mellesleg szerintem ha néha előfordul,nem dől össze a világ. Én is kaptam néha anyámtól egy pofont, mégis normális felnőtt lett belőlem. Persze nem arról beszélek, hogy rendszeresen kékre-zöldre verni a gyereket.
A fenekére rá szoktam billenteni néha én is, de csak hogy érezze, hogy rosszat csinált, nem fáj neki egyáltalán. Mégis eszméletlenül meg szokott érte sértődni.
2015. jún. 12. 22:43
10/13 anonim válasza:
Tehát lelkileg szabad bántalmazni, ha fizikailag tilos? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!