Valóban sovány lennék?
Figyelt kérdés
26 éves srácként 176-178 centimhez vagyok átlagban 64-65kg, most a hőség miatt is alig ettem huzamosabb ideje így 63 vagyok, azt hozzátenném hogy ezelőtt 2 évvel aktívan foglalkoztam súlyzós edzéssel 1 év alatt sikerült felmenni napi 3 kajával 75kg felé is, de nem nagyon figyeltem arra hogy mit eszek, jöhetett ebéd előtt energiaital, sütemény, tehát az emésztőrendszeri problémát kizárhatjuk, jelenleg 2 főtt étellel, mellé vackokkal elvagyok, jövök megyek, de mozgás nélkül nem tudok jelentősen meghízni, csak ilyen 63-65kg közt mozgok.
Szemléltetésként kb hozzá hasonló vagyok
2018. aug. 21. 18:45
1/5 anonim válasza:
én jól érzem magam 194cm/75kg-mal..
nem korlátoz semmiben..
2/5 anonim válasza:
Hallottam ilyet hogy ahány centi vagy és annál 100-al kevesebb kg akkor vagy az a “pont jó” szinten. Eddig akiknél kb pont ennyi volt azokon tényleg azt láttam hogy teljesen jó.
3/5 anonim válasza:
szerintem atlag lehetsz bar en lanykent a 168 centimhez vagyok 68 kg
4/5 anonim válasza:
Nem feltétlen... van olyan ismerősöm, 185 centis és 65 kiló :D
Zabál, gyúr, de kb. mint halottnak a csók.
5/5 anonim válasza:
Ez az ahány centi minusz 100 az ideális testsúlyod csacskaság szerintem; 157 cm magas vagyok és amikor 57 kg voltam, dundinak láttam magam és család illetve kollégák is tettek megjegyzéseket, hogy kezdjek tornázni és fogjam vissza az evést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!