Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kamasz fiúk miért hordanak...

A kamasz fiúk miért hordanak épületben is sapkát?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez a chill, meg hasonlók, de nekem meg se fordulna a fejembe hogy egy étterembe! sapka legyen a fejemen. De sajnos sokukon látok ilyet.

Én is 16 éves vagyok, csak én látom így?

2018. aug. 20. 18:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én nem tudom, engem úgy neveltek hogy tudjam az illemet, általánosban is hányszor hallottam hogy a tanárok hogy leordították azokat akiknek sapka volt bent a fején.

De tényleg, szerintem nagyon idióta dolog.

2018. aug. 20. 18:45
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen látom megoszlanak a vélemények.

Az még teljesen oké hogy beugrok a boltba és véletlen rajtam marad. Te étteremben, bankban vagy "előkelőbb" helyen megvetem az ilyet.

2018. aug. 20. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
Ez nem azon múlik mennyire előkelő helyre mész be. Régen valóban illetlenségnek számított ha a férfiak bent vették le a kalapot, ugyanakkor a nőknél, ez sosem volt kötelező. Ahogy írták is, lehet a szett része, esetleg a frizurához tartozó kiegészítő. A divat változik, és ma már eléggé összemosódik a férfi és női viselet, mondhatni elég régóta él az a nézet, hogy az a szabály, hogy nincs szabály. Mivel semmi kellemetlensége nem származik abból a többi embernek ha valaki kalapot, sapkát visel bent, szerintem ma már nem számít bunkóságnak. Szokás kérdése is persze, én leveszem a napszemüveget, kiveszem a fülhallgatót is ha találkozok valakivel az utcán.
2018. aug. 20. 19:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Most lettem 24 éves férfi,nekem megtanították hogy illik levenni a sapkát épületben,éttermek és más hasonló közösségi helyekről nem is beszélve.

Lányoknak még-még elnézem,de fiúknál az jut eszembe hogy ki ez a f. sz?

2018. aug. 20. 21:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Köcsögök. Fel kéne pofozni mind az összes taknyost.
2018. aug. 20. 23:58
 16/16 anonim válasza:
Hát sztem a kérdés rossz, nem a kamaszok hordják általában...hanem a parasztok
2018. aug. 22. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!