Szerintetek pedofil vagyok? 16/F
Hidd el, ha pedofil lennél, tudnál róla.
Ne parázd túl!
Azért írtam ilyen nyomatékosan, mert azt írod, össze vagy zavarodva.
2.voltam.
Akkor vagy az, ha tőled 5 évvel fiatalabbhoz vonzódsz szexuálisan (illetve 14 alattihoz, ha már 18 vagy idősebb vagy).
De azért ne gondolkozz sokat rajtuk, nehogy kifejlődjön nálad valami.
"Akkor vagy az, ha tőled 5 évvel fiatalabbhoz vonzódsz szexuálisan (illetve 14 alattihoz, ha már 18 vagy idősebb vagy)."
Ez marhaság, ne hallgass rá kérdező. A pedofilok nemileg éretlen gyerekekhez vonzódnak szexuálisan . Mint írtad: Nem vonzanak szexuálisan, tehát nem vagy pedofil.
Mikre gondolsz mikor megnézed a kislányokat?
"Ez marhaság, ne hallgass rá kérdező. A pedofilok nemileg éretlen gyerekekhez vonzódnak szexuálisan . Mint írtad: Nem vonzanak szexuálisan, tehát nem vagy pedofil."
Pedig ez a definíció, 5 évvel fiatalabb, ha nincs még 18 (tehát akkor nem számít, hogy még nemileg éretlen, ha nincs köztük legalább 5 év korkülönbség) és 14 alatti, ha már van.
Igaza van valamelyik válaszolónak.
A pedofilok a kisgyerekes testhez vonzódnak. Ha egy kisgyereknek(10-14) van felnőtt(es) teste az sok emberben hibát dob és nem tudja hogy most pedofil vagy sem, mert mégis csak gyerek.
Az a legrosszabb, hogy manapság már el sem lehet dönteni, hogy ki hány éves.
Múltkor mentem buszon két 12 év körüli csaj beszélgetett a ballagásról, gondoltam általános iskolás, aztán átment a téma az érettségire, hogy alig van idő és még sehol nem járnak.
Ledöbbentem, hogy 18 évesek voltak
"Pedig ez a definíció, 5 évvel fiatalabb, ha nincs még 18 (tehát akkor nem számít, hogy még nemileg éretlen, ha nincs köztük legalább 5 év korkülönbség) és 14 alatti, ha már van."
Akkor olvasd el újra a definíciót, és ne csak egy részét idézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!