Máshol is ilyenek a fiatalok?
Most leginkább a 15-18 éves tinikre gondolok. Azt szeretném megtudni, hogy máshol is (leginkább az USA-ban) ilyenek a középiskolás fiatalok mint itt Magyarországon?
Ugyan úgy minden héten buliba/szórakozó helyre járnak és ész nélkül isznak és cigiznek? Máshol sem tudja a fiatalok többsége alkohol nélkül jól érezni magát? Mert Magyarországon ezt tapasztalom.
A válaszaitokat nagyon megköszönöm főleg olyanoktól akiknek van tapasztalata, esetleg élt kint az USA-ban és látott/hallott dolgokat.
A helyesírási hibáimért előre elnézést kérek.
Itthon se mind ilyen, amit leírtál.
Mondjuk az USA-ban 21 év a korhatár az alkoholos italoknál, szóval ők kicsit nehezebben jutnak hozzá, de nyugi, megoldják ők is. :)
Ott is ugyanúgy buliznak, isznak, cigiznek, bandáznak, csak nem nyilvános szórakozóhelyeken, mivel oda nem mehetnek és nem szolgálják ki őket.
De megoldják máshol.
USA
Az itteni bulikban is megvan a cigi, ital a különbség inkább az, hogy kint sokkal elterjedtebb a drog/füves cigi. Szóval ilyen téren az otthoniak még levannak maradva.
Én 15 éves vagyok, de nem szoktam inni, legfeljebb a szüleim társaságában karácsonykor pár ml tokajit, és cigarettázni sem szoktam, nem is bírja a nikotint a szervezetem, hála a kedves óvónőmnek, akit annó folyamatosan körbe vett a büdös és átható füst.
Bulizni sem szoktam, nem értem miért lenne jobb egy klubban idegenek között félholtra innom magam, amikor otthon olvashatok egy érdekes könyvet vagy társasozhatok a kishúgommal.
Viszont az osztálytársaim nagyrészére tűpontosan illik a leírásod. Minden hétvégén egy házibuli, ahhol ha nem iszol meg legalább fél liter vodkát bekeverve fantába vagy sprite-ba, akkor kis "pólyás" vagy.
Az pedig, hogy a töménytelen alkoholos folyadék után fejenként legalább nyolc szál cigarettát elszívnak (és nem is akármilyen erősségűt), mit ne mondjak, nem a legokosabb dolog. (Ez a legutóbbi osztálykirándulás élményei, amit most mesélek... az elején vicces volt egyedüli józanként a részegek között, aztán elkeserítő, hogy minden lányra én vigyáztam, hogy nehogy megerőszakolják őket...).
A legrosszabb, hogy én is "cinkostárs" lettem, mert kénytelen voltam "besegítkezni" a piavételben, hosszú sztori...
Az 1kg sminket és a szoláriumot, pedig ne is említsük... bár végülis nem az én dolgom, nem én fogok 30 évesen 45nek kinézni...
Tehát nem mindenki ilyen, vannak kivételek... vagy csak pont a kivételek közé kerültem... ki tudja? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!