A kamasz fiúk miért hordanak épületben is sapkát?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a chill, meg hasonlók, de nekem meg se fordulna a fejembe hogy egy étterembe! sapka legyen a fejemen. De sajnos sokukon látok ilyet.
Én is 16 éves vagyok, csak én látom így?
2018. aug. 20. 18:06
2/16 anonim válasza:
Ez a mai divat. Ezen nincs mit magyarázni.
5/16 anonim válasza:
Biztos a sapkán van valami szimbólum-felirat, amivel villogni, menőzni, feltűnést kelteni akar... Van ez így.
6/16 anonim válasza:
Hozzátartozik a szettjükhöz, nem akarnak megválni tőle, mert akkor nem érzik magukat "teljes"-nek. Ez olyan mint a nőknél a retikül, ha kell, ha nem, van náluk, még akkor is, ha egy csomag papírzsepinél több nincs benne...
7/16 anonim válasza:
Féltik a fejüket,kine hűljön ebben a 40 fokos melegben
8/16 anonim válasza:
Divat ide vagy oda, ez akkor sem illik! A válasz: azért, mer bunkók! Csak ez senkit sem érdekel, sőt, a lányoknak a bunkó fiúk imponálnak.
9/16 anonim válasza:
Azért mert nem voltak katonák és nem tudják/nem mondta el nekik senki, hogy "Épületben nem viselünk sapkát, kivéve ha te vagy a szolgálat" és "amint a küszöbön belépsz, sapka már ne legyen a fejeden!"
10/16 anonim válasza:
Mert már az anyjuknak sincs minimális fogalma sem az illemről, így nyilván nem tudták megnevelni a gyerekeiket. Akinek némi hiányérzete támad, az kénytelen a neten vadászni az alapvető társasági érintkezési szabályokra. És akkor megkapja, hogy maradi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!