Szerintetek csúnya vagyok?
Már több lánytól hallotam hogy csúnya vagyok.és így pl fiukkal is nehezebben tudok barátkozni mert kicikiznek hogy csúnya vagyok.
Itt a kép:
Nem vagy csúnya. Nekem kis jóindulatúnak tűnsz így első látásra.
Max annyi kivetnivalójuk lehet a lányoknak, hogy nem vagy az a a mai divatos srác(gondolok itt például hajrá, vastagkeretes szemüvegre). Meg hát van akinek nem jössz be. De szerintem ne a külsődben keresd a hibát.
Egy picit hosszabb frizurát és magabiztosságot el tudnék Neked képzelni, semmi "bajod" nem lenne. A csúnyát nem "erre" szokták mondani. ;)
N
Hát egyáltalán nem.
Azt sem értem miről beszélnek itt a többiek, hogy nem adsz magadra, meg divatosabb legyél, eszem áll meg ...
Csontkeretes, fekete szemüveget kéne a gyereknek fölhúznia, vagy mi ? Amikor meg csak azt írt fel a doki 80ban az sztk-ba akkor meg azzal csúfolták az ember gyerekét. Szerintem mindmáig ocsmány ez a fekete keretes szemüveg mánia, még-hogy divatos.
Már ez a külső is csúnyának számít?
Szerintem csak látják rajtad, hogy nincsen önbizalmad és direkt beléd akarnak kötni.
Amúgy ha megnyugtat az egyik legszebb barátnőmet lerondázta egy másik nő, engem simán négyszemű k-csögnek és dagadt szerencsétlennek csúfoltak a rosszabb fiúk. Barátomat meg lenyomizta az egyik plázacica ismerős.
Az emberek szeretik minősítgetni a másikat, így elvonják a saját nyomorukról a figyelmet.
Hány éves vagy? Nem vagy csúnya egyáltalán, viszont a fejformádhoz, homlokmagasságodhoz talán jobban állna egy kicsit hosszabb frizura.
Nem kell fekete SZTK-s szemüveg, de ez a mostani szemüveged tényleg nem túl előnyös, meg mintha már kicsi is lenne rád, gondolom régóta megvan.
Köszönöm a válaszokat!
A hajam nem mindíg ilyen kicsi csak ilyenre kicsira szoktam levágatni.és a szemüvegem lassan 2 éve lesz meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!