Szerintetek csúnya vagyok?
Már több lánytól hallotam hogy csúnya vagyok.és így pl fiukkal is nehezebben tudok barátkozni mert kicikiznek hogy csúnya vagyok.
Itt a kép:
Némi önbizalom nem ártana neked, fiatal barátom. Keress némi irodalmat ezen a téren. A bagolyvár kiadónak rengeteg könyve van a témában.
És valami küzdősport sem ártana. Önbizalom erősítés, erőnlét növelés egyben plusz eszköz, hogy nyugodtan tarkón vágd aki kötözködik.
Tőled kicsit idősebb lányként mondom, hogy szerintem nem vagy csúnya, átlagosnak tűnsz. Ha fel szeretnéd dobni a kinézetedet, akkor növeszd meg kicsit a hajad, oldalt átmenetesen nyírasd fel (nem cigósra, ízlésesen is lehet!), és válassz egy divatosabb szemüveget.
Az öltözködésedet nem tudom milyen, meg azt sem tudom hány éves vagy, így mást nem írok.
De nem vagy csúnya, én azt gondolom.
Nem vagy csúnya egyáltalán, úgy van, ahogy előttem szólók mondták: egy előnyösebb frizura, meg egy divatos (nem az a vastagkeretes!) szemüveg, és kész!
Ilyen alapdolgokról se feledkezz meg, mint izzadtsággátló, valami illatos tusfürdő + spray!
Meg egy kis sport, pár év múlva, akik most csúnyának mondtak, majd írnak neked! ;)
sztem se nézel ki rosszul, csak styleden kellene változtatni
növeszd meg a hajad és menj el egy fiatal fodrászhoz, aki fazonra vágja, meg H&M-ből, NY-ből vegyél új ruháhat, meg divatosabb szemüvegkeret és egyből menő leszel. ezek ellen tudnál tenni, beszél meg Szüleiddel, hogy stílust akarsz váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!