Orvosin nagyon ki fognak nézni a tanárok/ diákok a külsőm miatt szerintetek? Sok hátrány fog érni? Szeretnék felkészülni lélekben ha igen.
Figyelt kérdés
szőke raszta hajam van, tetoválásom, orr és fül piercing. nem követem a divatot, színesen szeretek öltözni és lazábban2018. aug. 14. 16:50
21/30 A kérdező kommentje:
Miért nevezel ismeretlenül hülyegyereknek? És miért nem emberi kinézet ez? Nem operáltattam át magam űrlénnyé :D
2018. aug. 14. 20:31
22/30 A kérdező kommentje:
keresek egy képet egy haosnló stílusú lányról, hogy el tudjatok képzelni
2018. aug. 14. 20:32
24/30 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, úgy néz ki, jobb a kényelmes hazugság, mint a fajdalmas igazság.
De ti tudjátok.
25/30 anonim válasza:
A tetoválás itt nincs látható helyen és egyetlen orrpiercingje van. Ez még vállalható. A raszta viszont nem.
26/30 anonim válasza:
Vannak olyan hivatásosok, ahol ez a külső egyszerűen nem megfelelő. Az orvosi hivatás pedig pont ilyen.
27/30 anonim válasza:
Hiába pontozzátok le azpkat akik megmondták a tutit. Igen,ez a külső ami neked van komoly hátrányt fog okozni. Ennyi. Ha tetszik,ha nem.
28/30 anonim válasza:
Igem, hátrányt fog jelenteni, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor próbálj a hajad összefogni órákon (munkahelyen is majd nyilván). Tetoválása sok orvosnak van, de azért jobb, ha takarható helyen van. Az orrpiercinget viszont ki kellene venned, baleset veszélyes is, és mivel arcon van, elég feltűnő. A fülpiercingek szerintem nem annyira vészesek.
29/30 anonim válasza:
Orvosnak nem lehet látható helyen a tetoválása. Diplomát nem kapsz, ha van tetoválásod.
A sok büfészakos, semmirekellő lúzer ne ugassanak már bele a magyar oktatási rendszer legnehezebb, társadalmilag legnagyobb presztízsű és legmegbecsültebb szakmájába. Ne ugassanak már bele a nagyok dolgába! Feltett egy kerdest, ahol "gondolom" a medikusokat kérdezte. Nem fodraszokat, munkásokat, informatikusokat, jogaszokat, varrónőket stb.... Itt orvosiról van szó!
Én sem válaszolok olyan kerdesre, amihez lövésem sincs!
30/30 anonim válasza:
Tyűha, kedves utolsó, benned aztán "van alázat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!