Kosarasok! A magasságom komoly hátrány lehet?
Nos, sajnos nem a hobbimnak megfelelően alakult a magasságom. Én vagyok a legkisebb a magam 161 centijével. Emiatt sokan kiröhögnek, hogy ilyen magassággal mégis mit keresek a pályán. Ez nagyon rossz érzés, és komolyan elgondolkoztatott. Valóban hátrány a magasságom? Én például nem érzem annyira annak, csak amikor ilyen 185 centis fiúk ellen kell játszani, de olyankor az edző nem is nagyon enged pályára, nem véletlenül. Szóval hátrány, és abba kéne hagynom?
16/lány
Profi karriert nem fogsz tudni befutni, sajnos.
Azonban magát a játékot miért kéne feladni?
Ha csak a hobbid, akkor nyugodtan játsz! :)
#2 Miért beszélsz butaságokat?
Egy sportról beszélünk! Egy olyan sportról, ahol számít a magasság.
A lány 161 centi!!! Ez tudod mit jelent? Az, hogy ha ennyi idős korára nem nőtt magasabbra, akkor nagyon pici annak az esélye, hogy hirtelen 10-20 centit nőni fog.
Emellett maga a profizmusra jellemző dolgok már rég kijöttek volna a játszmák során és az edző felengedné játszani.
Miért?
Mert az alacsony profi kosaras lányok, akkor tudnak érvényesülni ha nagyon agresszívan játszanak és nagyon-nagyon gyorsak.
Azonban attól, hogy valaki magas nem lesz lassú.. sőt.. sokkal nagyobbakat lép, hosszabb a keze, ebből adódóan meglepődnél ha látnád, hogy milyen gyorsak is tudnak lenni a magas emberek.
Szóval 100 szónak is egy a vége, a lányból nem nagyon lesz már profi, mert az kijött volna.
Emellett ugye a magasság...
Itt persze egyáltalán nem arról beszélek, hogy nem lehet jó játékos vagy nem élvezheti a játékot, mert igen.
Itt a profizmusról van szó, amikor 180-190 centis lányok ellen játszana, akik már kiskorúk óta céltudatosan edzenek sokkal jobb fiú csapatok ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!