Fiúk! Titeket zavarna, ha egy lány nem sokat mosolyog, melankólikus és komoly?
A melankólikusságot mint személyiség típust értem, nem pedig állapotot. Persze tudok én is mosolyogni, ha adnak rá okot, de nagyon sokan megjegyezték már, hogy eléggé komoly vagyok. Ez a férfiakat taszítja? Ha igen, mekkora jelentőséget tulajdonítotok neki?
20/L
Kedves Kérdező!
1. Boldog Újévet neked és mindenkinek!
2. Én magamból indulok ki. Ha az én vicceimet nem értékeli egy lány és még csak el sem mosolyogna rajta akkor nem lennék vele.Jó ha komoly és világos tiszta látású de ennek a személyiségnek kellene keverednie egy kicsit a lazábbal/vidámabb egyéniségével. Ki akar komoran/komolyan élni ebben a retkes világban? Nem elég az ami kint van? Próbáld meg tisztábban és pozitivabban hozzáállni a dolgokhoz és változtass a látásmódodon, ki tudja :D
21/F
Engem nem, mert én is ilyen vagyok, viszont sajnos 99% az esély arra, hogy én még komolyabb vagyok, és az illető nem fogja bírni.
Illetve sokan keverik a komolyságot az unalmassággal.
Továbbá nem csak komoly vagyok, hanem idealista is.
Őszintén, én még nem találkoztam olyan lánnyal, akit komolynak tudnék mondani. Talán 1.
Természetesn ha tetszik valaki, elmosolyodok, tudok sokat nevetni, bolondos is lenni, hülyülni de az alap természetem nem ez. Tehát nem azt jelenti, hogy én egész nap fapofával járok-kelek a városban.
Köszönöm az eddigi gyors válaszokat! Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!