Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Titeket zavarna, ha egy...

Fiúk! Titeket zavarna, ha egy lány nem sokat mosolyog, melankólikus és komoly?

Figyelt kérdés

A melankólikusságot mint személyiség típust értem, nem pedig állapotot. Persze tudok én is mosolyogni, ha adnak rá okot, de nagyon sokan megjegyezték már, hogy eléggé komoly vagyok. Ez a férfiakat taszítja? Ha igen, mekkora jelentőséget tulajdonítotok neki?

20/L

2014. dec. 31. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A főnököm ugyanilyen személyiség és ő is nő. Sokáig agyaltam rajta, hogy ez nála betegség vagy alapból ilyen. Mióta rájöttem a taktikára, hogy hogyan is lehet megmosolyogtatnom vagy épp megnevettetnem, azóta elfogadtam, hogy neki ilyen az alaptermészete.

A kérdésre válaszolva: nem zavarna, számomra ettől (is) tud szimpatikus lenni valaki.

2014. dec. 31. 20:26
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Mindenkinek ment a zöld.

2015. jan. 1. 21:34
 13/16 anonim válasza:
Minden barátnőm ilyen volt eddig. Melónkólikus, gondolkodó, művészlelkek. Az egyiket gyakorlatilag soha nem láttam mosolyogni. Nem is hiányzott a mosoly ő így volt természetes és hogy nem mosolygott, csak akkor érzékeltem mikor már nem jártam vele. A többi lány is hasonló volt, bár ők "tudtak" mosolyogni. De volt egy közös tulajdonságuk. Az hogy a melenkólia a mosolyukban is érződött és erröl olyan különös volt. Úgy neveztem el ezt a mosolytipust hogy fájdalmas mosoly. Mosolyogtak, abszolút öszintén, de mintha a lélek legmélyéről valami titokzatos fájdalom árnyat rajzolt volna az ajkaikra. Mindíg ezt éreztem. És én ezt rendkívűl nőiesnek tartottam. Mindegyik lánnyal nagyon jókat tudtunk egymás társaságában hallgatni. Belemerűlt mindkettőnk a saját tevékenységébe nem zavartuk egymást. Mégsem volt száraz a kapcsolat egyik esetben sem(nem sok volt, mindössze négy)söt a testiség minden esetben szenvedélyes és eseménydús volt. Semmi okod az aggodalomra, ha természetes ez az állapot nálad akkor így vagy szép vonzó és nőies.
2015. jan. 1. 23:12
 14/16 A kérdező kommentje:

Ez nagyon szép, kedves válasz volt utolsó! (:

Köszönöm!

2015. jan. 1. 23:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Jó vagy így kérdező;D

Nézd meg,manapság az emberek nem őszintén mosolyognak főleg ezek a mai hímk*rvák akik megjátsszák hogy bejöjjenek a tini lányoknak.

2015. jan. 1. 23:38
 16/16 anonim válasza:
Ugyan, nem szükséges megköszönnöd, csak megpróbáltam válaszolni a kérdésedre. (13-as)
2015. jan. 2. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!