Orvosin nagyon ki fognak nézni a tanárok/ diákok a külsőm miatt szerintetek? Sok hátrány fog érni? Szeretnék felkészülni lélekben ha igen.
10-s és az milyen világban él aki egy tetoválás vagy piercing alapján ítél meg valakit?!
Korlátoltság a javából.
Neked nem való az orvosi! Raszta haj+piercing? Ez komoly? Orvosi egyetemen? Oda ahova elit tanulók járnak? Ilyen drogos kinézettel mit vársz majd az egyetemen? Úgy kbasznak, mint macskát szarni kislányom.
Tetoválás is hiányzik! Tetováltass magadra valamit! Örök életre felejtsd el az orvosit! NEKED NEM VALÓ! Beteg milyen véleménnyel lesz rólad, felfog nézni rád ilyen külsővel?
úgy látom több bántásra kell felkészülnöm a kommentek alapján mint amit vártam.. de nem fog semmi eltántorítani a célomtól.
Ha a 60 éves Mari néni nem fogadja el a segítségem akkor majd a 20 éves Bence akinek tetoválása van és piercingje ő el fogja.. reméltem hogy az orvosi egy olyan hivatás ahol a külső/ származás/ “elitség” számít legkevésbé. Sok ismerősöm van, felsőbb éves orvosisok akik erdélyi kis falvakból jöttek orvosira, nem mondhatóak pénzesnek, elitnek, nem származnak orvosdinasztiákból, nem diplomásak a szüleik.. mégis jó jegyekkel végzik az egyetemet
#14es! Miért nem való nekem az orvosi? Nem is ismersz..
Világ életemben 5ös tanuló voltam, minden tárgyból 5ösre érettségiztem. Kb 12 éves korom óta orvos akarok lenni hogy segíthessek más embereknek.
És miért kell ilyen stílusban beszélned velem?
Kérdező a betegeidet nem te választod meg. És bizony rohadt sok Marinéni lesz.
És igen sok kiváló erdélyi kolléga van. Be is fogadjuk őket, viszont ők semmi extremitást nem szoktak képviselni. Itt nem arról van szó, hogy valaki szegény vagy gazdag, vagy van e egyébként gyönyörű székely tájszólása. Itt arról van szó, hogy van egy íratlan dresscode aminek te nem felelsz meg, de szerintem ez még Hollandiában is extrém külsőnek számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!