Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az időseknek milyen (idegesítő...

Az időseknek milyen (idegesítő (bb) ) hóbortjaik/szokásaik vannak?

Figyelt kérdés
Példának tudom mondani a mi szomszédunkat, aki alvajáró ami önmagában még oké, viszont ilyenkor eszeveszettül nevetni is szokott. Ilyesmikre gondolok, a hóbort/szokások nem a legmegfelelőbb szavak erre, de hát no.
2018. aug. 13. 21:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Értetlenek.

Elmondom, hogy nincs kimenő hívásom, de azért elköszönésnél hozzáteszi hogy hívjam majd fel és vérigsértődik ha nem teszem.

Elmondom hogy felesleges busszal menni mert pont olyan messze van a buszmegállo mint ahova megyünk, de azért ő buszozni akar, és azon van, hogy ő akkor külön megy.

Kamupletykák gyártása, kavarás.

Igaz hogy majdnem 100 éves, de elvárja a bókokat, rivalizál, letagadja a sulyát. Néha elgondolkodom, hogy vajon ennyi idősen én is 20 éveseket fogok majd utánozni meg a pasijukra kacsintgatni??

2018. aug. 14. 16:00
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Es ha hiv es a hangposta veszi fel akkor köti az ebet a karohoz, hogy márpedig en egy nővel letagadtatom magam.
2018. aug. 14. 16:02
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Én felső korhatárhoz kötném a szavazati jogot, az orvoslást, a jogositványt minimum.
2018. aug. 14. 16:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Én pedig nem korhoz, hanem IQ-hoz. Aki fiatal az sokszor buta, és tapasztalatlan. Rosszindulatú is, keveset tapasztalt a világból. De jön még kutyára dér :))))
2018. aug. 14. 21:59
 15/18 anonim ***** válasza:

nagyon egyetértek a 8-as válaszolóval.

a legidegesítőbb, h a magyar idősek nagy része azt hiszi, hogy azért mert leélt x évet, bölccsé és okossá vált.

egy kezemen meg tudom számolni, h hány valóban értelmes időssel találkoztam, bezzeg félművelt kötekedő, fiatalokat szidóval rengeteggel.

2018. aug. 23. 15:20
 16/18 anonim válasza:

Ezek a mai idősek...

Régen felnéztünk az idősekre bölcsességükért és hitükért. Ma sokat panaszkodnak,szidják a fiatalabb genereciókat, tolakodnak. Hol marad a kölcsönös szeretet és tisztelet? Mi ez a durvaság?!

Ime pár gyöngyszem,hogy viselkednek:

1. Főiskolás voltam, nyelvvizsgára készültem,a színház előtti parkban leültem olvasni kicsit,odajött egy idős hölgy, már indulnom kellett,nem szóltam. Utánam rikácsolta:" Te bolond". 8 éve végeztem,ez azóta bennem van.

2. A templomban oda akart mellém ülni egy 80+-os néni,úgy jelezte szándékát,hogy megrángatta a télikabátom kapucniát.

3. A templomnál! " nagyon szépen" kért egy néni,hogy kérjem el a kulcsot "Eriggy"

4. Munkába menet, egy 70-es úri ember?! majdnem elgázolt a mopedjével. Így ráförmedni egy felnőtt emberre: Engedj már el!- Hova a sietség, és ki tudott volna kerülni.

5. A vérvételnél le akartam ülni, lehuppant elém a néni,és vigyorgott. Volt még más hely.

*Tudják ítélkezés, aranyszabály

Máté 7- ajánlom szívből!

2018. szept. 30. 07:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Számomra az a legidegesítőbb és legkiábrándítóbb, amikor az unalmukat és az ezzel járó frusztrációjukat másokon töltik ki, másokon vezetik le, ezzel problémát okozva sok embernek. Volt már olyan, hogy hatalmas sor a kasszánál a boltba, az eladók iszonyat stresszelve voltak, erre a sor elején ácsorgó öregasszony nekiállt veszekedni, mert a blokkon valamit félreszámolt a kasszás és 10 (ismétlem TÍZ) forinttal többe került a másik áru, amit a kasszás véletlen beütött ahelyett, amit az öregasszony vett.

Ment a rikácsolás, meg a felháborodás, a kasszás kijavította, de nem, az öregasszony hivatta az üzletvezetőt, emiatt mindenkinek kb negyed órát kellett várni, egy k rva 10 forint miatt, mert őfelsége a kínját az üzletvezetőnek akarta elpanaszolni.

Azért ez már tényleg túlzás, nem mellesleg ritka taplóság is. Pláne hogy a kasszás még ki is javította azonnal.

Nem tudom, hogy ennek mi értelme van. Ha unatkoznak, foglalják le magukat, de ne másoknak a napját cs sszék el. Ugyanúgy nem értem, hogy egyes öregek miért akarják minden áron elhitetni másokkal, hogy ők halálosan sietnek mindenhova. Ismerősöm bőrgyógyász, egy néni hisztérikus hangon felhívta, hogy úgy adjon időpontot, hogy ő legyen az első, mert ha nem, akkor nem tud hazamenni, mert lekési a vonatot, meg ő különben is öreg, nehogy már 10-20 percet várnia kelljen.

Megvolt a vizsgálat, később kiderült, hogy a néni a kórháztól 2 utcányira lakott.

Nem csak a fiatalok vannak elrontva, hanem rengeteg idős is, csak ugye ezt nem illik hangoztatni.

2018. okt. 1. 10:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezek az idősek nagyon hülye gyerekeket neveltek, azok meg még hülyébbeket. Hova fajulhat még ez?
2019. aug. 1. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!