Miért bizonygatja állandóan valaki hogy milyen jó nő?
Van ilyen csaj a környezetenben, szinte mindig magáról beszél hogy ő ilyen meg olyan jó nő, ennyien meg annyian nyomulnak rá. Dicsekszik azzal épp ki próbálta felszedni.
Engem néha már irritál, amúgy se szeretem ha valaki magát fényezi, unalmas és idegesítő. Nem azért de a csaj nem is akkora szám amilyennek előadja magát. Alakra nem lenne rossz, de arcra elég csúnyácska (más szerint is nemcsak szerintem). (És nem sokan kedvelik).
Miért csinálja ezt? Netán felsőbbrendűségi érzései vannak, ennyire beképzelt és tényleg el is hiszi amiket mond? Vagy pont ellenkezőleg, legbelül kisebbrendűségi érzései vannak, és ezáltal magával és a környezetével próbálja elhitetni, mekkora ász?
Ez nem bizonygatás, csak mesél a mindennapjairól. Neki ez a központi téma ez érdekli, ez az érdeklődési köre, a fő legnagyobb gondja, élménye, sikere. Mi a bajod ezzel ? ha nő vagy féltékeny vagy ha pasi akkor is mert tetszik a csaj és piszkál, hogy nem veled foglalkozik ?
Ha meg nem érdekel amiket beszél akkor állj odébb, nem kötelező hallgatni amit mondd.
Igen, vannak ilyen lányok. Ahogy tapasztaltam, nincs kisebbrendűségi érzésük, tényleg elhiszik, amit mondanak magukról.
És van a fordított eset, aki nagyon szép, ápolt, sokan oda vannak érte, mégis szerény, visszafogott.
Én pl. középkategória vagyok saját megítélésem szerint, kapom is a bókokat, mégsem hiszem el, max. jólesik.
Sokfélék vagyunk.
Akiről írsz, ő a beképzelt kis liba kategória.
"ha nő vagy féltékeny vagy ha pasi akkor is mert tetszik a csaj és piszkál, hogy nem veled foglalkozik?"
Az első kommentelő szerint ha idegesítő valaki számára a csaj, akkor tuti ez miatt van. :D
Aki tényleg jó nőnek érzi magát, az nem hangoztatja kényszeresen, hanem normálisnak veszi.
Tehát kisebbség érzete van, így pedig még magával is elhiteti hogy Ő jó nő, és igyekszik másokkal is ezt elhitetni.
Volt egy lány barátom, Ő kamaszkorában nagyon csúnyácska volt, sokan lenézték. Miután 18 évesen kondizni járt, kisminkelte magát szépen, sokkal jobb nő lett, és megállás nélkül ezen jár az esze.
Sok lány szintén ezért csinálja, hogy visszavágjon "az embereknek".
Én ismertem hasonló csajt, annyi különbséggel, hogy őt sztem senki nem is akarta felszedni. De ő azért kb. minden nap utalt rá vmilyen módon, hogy ő milyen csodás alkatú, milyen csodálatosan gyönyörű szemei vannak stb. A vicc az egészben az volt, hogy sztem torzan látta a saját testét... nem vékony volt, hanem átlagos testalkatú, hozzá meg akkora méretű popóval, mint Brazília (és nem is az edzett, kerek típusú fenék volt az, hanem a palacsintalapos, full lötyi, lógó típus... ehhez meg nuku mell).
Nem tudom máig sem eldönteni, hogy komplexusos volt, vagy ennyire álomvilágban élt, vagy mindkettő.
9. vagyok
Azt elfelejtettem leírni, hogy ő mondta magáról, hogy "hú, de vékony vagyok" meg "na az a csaj még nálam is vékonyabb volt, és az nagy teljesítmény"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!