Miért van egyeseknek "segítés kényszere", hogy segíteni akarnak akkor is, amikor nem kell, idegeneknek is? Borzasztóan idegesítő.
Hát igen... Amikor valaki a forgalommal szemben hajt, nagyon nehezen tudja bebizonyítani, hogy ő az, akki a jó irányba tart...
Jelen korunk társadalmában az számít a "szokatlannak", ha valakinek fontos a másik problémája, és úgy kezeli, mintha a sajátja lenne, és az a "normális", ha saját magunkkal, vagy a közvetlen környezetünkkel való törődésben kimerül az empátia, mindenki másra nagy ívben sz..rni kell.
Elég szomorú, hogy oda jutottunk, hogy egyenesen BAJ / PROBLÉMA az, ha valaki segítő szándékkal fordul másokhoz. :'D
Egyébként én is olyan nemnormális hülyegyerek vagyok, aki még hisz abban, hogy lehetne máshogy is élni, és szeretek segíteni másokon. Ezért is csináltam anno. Gyakorit...
Elolvastátok a kérdést? Vagy nem sikerült értelmezni?
Itt nem a segítőkről van szó, hanem azokról, akik fontoskodni akarnak, amikor nincs is szükség segítségre.
7: Hát, ebben az esetben te vagy a fura :)
Csak udvariasak voltak. Nem néztek gyereknek vagy bénának.
Ennél nagyobb bajod ne legyen. Vagy te ilyen kis méregzsák vagy, akinek semmi sem jó?
9-es
Én vagyok az egyik aki lepontozott, megmondom én miért pontoztalak le, nos azért mert láttam hogy téged lepontoztak 0%-ra ezután rá egy két percre esett az én és mindenki más százaléka is erről arra következtettem hogy besértődtél és választól függetlenül mindenkire rányomtad a pirost, és ebből kifolyólag úgy álltam hozzá hogy ha te így akkor én is (persze lehet nem te voltál de általában így szokott lenni). Ha esetleg meg szeretnéd bosszulni a lepontozásod akkor tessék, pontozd le ezt a választ, meg az 5-öst (az vagyok én), nem mintha olyan nagy jelentősége lenne a pontozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!