Az időseknek milyen (idegesítő (bb) ) hóbortjaik/szokásaik vannak?
Beszélgetni akarnak minden idegennel az életükről.
Szidják a fiatalokat. Tipikus mondat,ezek a mai fiatalok.
Orvoshoz járnak,buszoznak unalmukban.
Belekötnek másokba ok nélkül.
Az én dédmamám mindig tömött volna minket. Az akkor 1,5 éves húgomba is, a szüleimbe is és belém is. Sokszor már zavarbaejtően nyomult. Ált. Alig lehetett levakarni. Ott voltunk nála 3-4 órát heti 1-2 alkalommal, 15 percenként hozott be valami fasságot. Mindig, kivétel nélkül édességet hozott, ami már jó pár éve lejárt.
Amúgy cuki volt, szerettem és tudom hogy csak gondoskodásból csinálta. De 8-12 évesen nem volt túl sok kedvem ezekhez a körökhöz
- az állandó kajával való tukmálás
- tömegközlekedési eszközökön való kötekedés és tülekedés
- ha van hely, állnak az ajtóban mindenkit fenntartva, ha nincs hely, megy a hiszti meg a fiatalok szidása
- sokan hobbiból járnak orvoshoz, feltartva ezzel a tényleg betegeket
- amikor vérig sértődnek, hogy vadidegen embereknek nincs kedvük velük beszélgetni
- amikor a hangos köszönésre, amit 100%, hogy meghallottak, direkt nem köszönnek vissza, utána meg téged szidnak a családtagjaidnak, hogy még köszönni sem tudsz
- az unalomból való buszozgatás/villamosozás/metrózás/vonatozás, természetesen csúcsidőben és mindezt ingyen
- hogy a többségük marhára lesz@rja a fiatalok nehéz helyzetét, ők egyből rakják az X-et arra a pártra, aki nyugdíjemelést ígér
- hogy sokan pusztán unalomból másokat rendszeresen zaklatnak és nem hagynak élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!