Nagyon hiányzik a gyerekkorom. Sokszor vagyok depis nyár végén, mert hiányzik az iskola/óvoda, amikor még játszhattam és tehettem amit szerettem. Útálok felnőtt lenni. Mit tegyek? 23f
Figyelt kérdés
Én még ma is szívesen lógnék a játszótéren, vagy néznék mesét, vagy legoznék, videó játékoznék, és csinálnám azokat amiket gyerekként. imádtam új dolgokat megtanulni, most meg egy monoton szar életet kell éljek, a jövendőbelim nem engedi hogy mesét nézzek vagy játsszak, a tudtomra adta hogy beteges és igaza is lehet. Apukámmal beszélgettem erről ő is egyetértett a jövendőbelimmel. Nem tudom mit tegyek, szeretem a barátnőm és teljes szívemmel meg akarok felelni de ilyenkor rám tőr ez a iszonyat depresszió, a múltba kapaszkodás, lehet infantilis is vagyok... sőt, biztos.... de el fogom venni feleségül és családot alapítok, de mégis nem tudom mit tegyek ezzel a depresszióval. Talán kéne rá valami gyógyszer? Lehet apámmal beszélni kéne, hogy beszéljen a pszichiáter ismerősével, hogy írjon fel valamit? Jó orvos, segített, amikor 14 évesen bizonytalan voltam a szexuális orientációmban, és kikacsintgattam másfelé, de szerencsére az elmúlt.2018. aug. 11. 23:38
11/13 anonim válasza:
#8: "...de nekem muszáj megnősülnöm..." Régen rossz, ha azért nősülsz,alapítasz családot, mert muszáj, meg mert ezt varják el tőled. Nem szokott ennek jó vége lenni.
12/13 Fish1 válasza:
Másnak való megfelelésből ne nősülj. Saját magadat meg ne kényszerítsd bele. Egyáltalán nem vagy elkésve ezzel. Most boldogtalan vagy, mert nem hagyják, hogy az legyél, aki vagy és te ezt hagyod. Ha a párod nem hagyja, hogy játssz, amit akarsz, akkor nem úgy szeret, ahogy vagy és a saját képére akar formálni. Egy kapcsolat nem így működik. Ha most boldogtalan vagy, akkor szerinted mi lenne házasságban? Ugyanez. Csak épp éveken át, és minden nappal mélyebbre süllyednél, mert mások akarják megmondani, hogy milyen legyél, és behódolsz nekik. Aztán megutálod saját magad is, hogy miért hagytad...
13/13 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy infantilis, csak meg nem vagy erett a hazassagra, ami ertheto is, mert meg csak 23 vagy. En ezt a hazasodast nem eroltetnem.
Semmi baj a jatekkal, a mesevel, inkabb az a furcsa, hogy a baratnod nem jatszik veled, nem ul le veled meset nezni.
Nem biztos, hogy o az, akivel most az oltar ele kell rohannod, mert ugy tunik, semmi oromod nincs az egeszben. Igy nem erdemes...
45N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!