Nagyon hiányzik a gyerekkorom. Sokszor vagyok depis nyár végén, mert hiányzik az iskola/óvoda, amikor még játszhattam és tehettem amit szerettem. Útálok felnőtt lenni. Mit tegyek? 23f
"néznék mesét, vagy legoznék, videó játékoznék,"
Ezeket nyugodtan csinálhatod felnőttként, az apáddal és barátnőddel van a baj. Az utóbbival szakítanék.
Miért ki vagy? Még csak 23 éves vagy! Tudod, hogy 40 éves korodig még mennyi változáson fogsz átmenni (kellene)?
Akkor járj el túrázni, mássz, csússz engedd el magad! Így csak a saját ellenséged maradsz!
Gyermekeiddel is újra élheted majd, csak ne legyen az a vége, hogy minden játékban lenyomod őket vagy hamarabb akarsz valamit kiprobálni mint a kölök...
Hát én nem venném el...
A lany ismerosom pont olyan mint a baratnod es a baratja pedig mint te, csak annyi, hogy o jatszik is meg figurakat vesz meg minden ilyesmi. A baratnom nem szereti... meg eleg gyakran veszekedtek emiat. Most mar egyaltalan nem jatszhat. Bar nem tudom meddig fogja birni a fiu :|| ( o nem csak videojatekozna vagy legozna, hanem inkabb jatekfuggo vagy telon jatszik vagy pc akarmi csak jatszon valamit ). Szoval a ti helyzetetekben nem ertem miert nem jatszhatnal, mivel nem vagy fuggo...
En a baratommal szoktam jatszani mindenfele online jatekot fortnite barmi amikor van idonk, probalhatnal te is jatszani a baratnoddel mikor van szabad idotok.
A lany ismerosom is probalt jatszani a baratjaval eleinte, de vegul nem jott ossze... de lehet nalatok mashogy lenne.
Néha én is nézek mesétfőleg így nyár vége fele. Ilyenkor érzem úgy igazán az idő múlását. Megijeszt persze, olyan szintű pánik tud rám törni elvétve, hogy el se akarom hinni olyankor, hogy ez a valóság, és nem is igazán érzem annak. Töltsd meg a minden napjaidat célokkal, tervezz, mozogj sokat. A mozgás nagyon le köti a szervezetet, tele dopaminnal. Én nem tartom magam túlzottan gyerekesnek, de van, hogy végighallgatom a hupikék törpikés kazettámat, alárendelődöm a barátomnak kislány szerepbe. Számítógépen játszani minden nap szoktma kicsit, néhanapján pedig sokat. A videójáték pedig bizonyos szintig nagyon is egészséges az új kutatások alapján. Növeeli a koncentrációt, meg miegymást. Linkelek neked videót is hozzá:
Valamiért nem ad hozzá linket, írd be így:
Your brain on video games | Daphne Bavelier
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!