Hogyan lehet létezni közel 25-30 évesen embereknek, megtakarítás nélkül?
Ez az egész számomra olyan mintha nem lenne jövőképe a mostani korombelieknek, tisztában vagyok azzal hogy nem mindenki teheti meg hogy félretegyen, de a nagy számok alapján többen vannak akik igen, mégis elszórják, túlvállalják magukat.
Én el sem tudnám képzelni magamat a mostani 7 millió ft-os megtakarításom nélkül, így is lehet hogy kölcsönt kellesz felvennem ha lesz egy olyan ház amibe beleszeretek.
Olyanok próbálják osztani az észt aki bár kicsivel idősebb nálam, mégsem vitte semmire az életben, mert elverte a pénzt fiatalon, viszont örökké nem akart otthon lakni, maradt az albérlet.
Én úgy vagyok vele hogy induljak el az életben, először szerényen, takarékosan, utána egy biztos élettel már vállalhatok jobb autót vagy akármi.
Nekem azt magyarázd már el,hogyan jött össze ennyi pénz? Jó a fizetésed 20éves korodtól vagy hogy pontosan? Mennyi idő alatt és hogy csináltad?
Én is ez a korosztály vagyok és LTP-m van amit 6 éve fizetek de így is csak 2 millióról beszélünk a maximálisan befizethető összeggel. Most kell majd hosszabbítanom, mert azt hittem mikor kötöttem,hogy ilyenkorra már lesz lakáscél amibe bele tudom majd forgatni,de sajnos ott még nem tartunk.:(:(:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!