Nektek mennyi megtakarításotok van?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok ilyen nyomorék, hogy semennyi?2018. febr. 5. 13:46
1/19 anonim 

válasza:

Mióta lakótársaim is vannak(1 gyerekkel)semennyi.
Ha szabad megkérdezni,mennyi a fizud?
23f
2/19 anonim 

válasza:

Most már semennyi, elvitték a váratlan kiadások. :(
3/19 anonim 

válasza:

Amikor végeztem a sulival és pénzt kerestem, élveztem hogy megkaphatok olyan dolgokat amiket előtte nem. Kb 1.5 millát költöttem videójátékokra meg kb ugyanennyit biciklire és kondigépre. De már megtanultam kezelni a pénzem és elég sokat félre tettem. Hány éves vagy és mennyit keresel? Mikre költesz?
4/19 anonim 

válasza:

Nekem kb. 5 millió forint megtakarításom van. Kb. 3 éve dolgozom aktívan.
8/19 anonim 

válasza:

Penz nem sok, de sajat lakas Budapesten van - ha azt lehet “megtakaritasnak” tekinteni :D
9/19 anonim 

válasza:

Kb 2,5 millió.
2 munkahelyen dolgozom havi kb 3-400 fizuval.
F26, bp
10/19 anonim 

válasza:

Hány éves vagy?
Amikor elkezdtem dolgozni eleinte semennyi nem volt. Aztán nagyon minimális. Kb. egyhavi fizetésem.
Egyszer elhatároztam, hogy gyűjteni fogok, plusz munkákat vállaltam, azokat egyben félretettem, és a fizetésemből is raktam hozzá.
Mivel már túl vagyok a lakás megszerzésén, hitel kifizetésén, és persze az évek alatt munkában is léptem előre, így sokkal könnyebb félretenni. Összeget nem írok. Szerintem relatív, hogy egy összeg sok vagy kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!