Nektek mi számít luxusnak?
A luxus mindenkinek az ami az aktuális életszínvonala felett van.
Nekem az a luxus, ha olyan dologért fizetek (tárgy vagy szolgáltatás) amire valójában nincs szükségem.
Nekem( és gyanítom még jó pár embernek) az a luxus, ha hó végén nem kell számolgatnom a töreket, hogy mire jut és mire nem. Nyaralni a járdaszigetekre járok, rendelgetni nem szoktam.
Ha van valami extra kiadás, és nem okoz problémát éppen, nah az a luxus! :D
Kávézóban elfogyasztott kávé (nem feltétlenül Starbucks, csak bárhol fizetni kávéért, mikor a munkahelyemen ingyen ihatok), étteremben elfogyasztott étel, különböző szépségápolással kapcsolatos dolgok (szolárium, fodrász, körmös - a napon is lehet barnulni, a hajat le tudom vágni magamnak, a körmömet is lehet megfelelően ápolni otthon). Luxusnak tűnik számomra a mozi is, főleg a mozi büféjében vásárolt ételekkel.
Illetve - sajnos - luxusnak számít a sportegyesülethez tartozás, mert vagy dolgozok többet, hogy kitermeljem a tagdíjat, de akkor nincs időm edzeni, vagy az ingyensportok (futás, kerékpározás, túrázás, stb.) közül választok. Luxus a magánpszichológus is, pedig egy komolyabb problémán a tb-támogatott havi 60 perc nem sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!