Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ugye hogy ma már nem számít...

Ugye hogy ma már nem számít luxusnak a takarítónő, meg az 'online bevásárlás'?

Figyelt kérdés
Páran leszólnak, mert nem tetszik nekik, hogy heti egyszer kiadok 4ezret takarítónőre, meg hogy nem járok el bevásárolni mint a háziasszonyok, hanem online rendelek, és pár száz forintért házhoz hozzák... Igaz egyedül élek, de hétközben tanulok, és főzni is szoktam majdnem minden nap (1-3 fogás között), hétvége meg a pihenésé és semmi kedvem takarítani meg fél órákat sorban állni a tescoban. Az autót el szoktam vinni lemosni, még néha ruhákat is elmegyek nézni. Persze akik beszólnak, azok simán elköltenek cigire, piára még ennél is többet, de még így is rosszul esik a lenézés.
2014. máj. 10. 15:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Havi 16.000 forint van akinek számít.
2014. máj. 10. 15:49
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Takarítót sosem fogadnék, megvan a rutinom hogy mit hogyan csinálok, mindig találnék kifogást a munkájában, az tuti.
2014. máj. 10. 15:57
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a takarítónő nem luxus.Van, aki megengedheti, de nem az az általános, hogy az emberek erre költenek.

Az online bevásárlás meg csak egy nem annyira elterjedt forma.aki ellenzi, az egyszerűen túl konzervatív.

2014. máj. 10. 15:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
De, nekem luxus. Az étkezésen és az alapvető tisztálkodási szereken kívül csak bérletre költ a család, nem piára meg cigire, és így is nehéz kijönni a fizetésből. Nem is emlékszem, mikor vettem magamnak új ruhát.
2014. máj. 10. 16:01
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Akinek rossz az anyagi helyzete és spórolnia kell hogy kijöjjön hó végéig, annak luxusnak számít, az ilyen emberek szoktak elég bunkó megjegyzéseket is tenni azokra, akik megengedhetik maguknak. Vagy azok, akiknek beleférne, de személyes értéküknek tekintik, hogy ők háziasak.

Hozzánk takarítónő jár, a kaját ételfutártól rendeljük, bevásárlás így ritkán van de azt mondjuk személyesen intézem nem online.

Nekünk megér ennyit a kényelem és a rengeteg felszabadult idő. Más sajnálja rá, megint más mint említettem, nem engedtetheti meg magának.

2014. máj. 10. 16:04
 6/19 anonim ***** válasza:
27%
Egyedül élsz, és takarítónő kell? hát. No meg milyen rend az ahol heti 4 óra elég, hogy tisztaság legyen?
2014. máj. 10. 16:11
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Az online bevásárlás szerintem nem annyira luxus, főleg, ha nincs közel az áruház. A havi 16 000 Ft takarítónőre nekünk már luxus lenne, de vannak, akiknek ez nem jelent problémát anyagilag.

Nálunk nincs lehetőség online bevásárlásra, ha lenne és nem lenne túl drága a kiszállítás, alkalomadtán én is igénybe venném, de nem túl sűrűn. Én szeretek nézelődni és saját magam kiválasztani a terméket, amit megvásárolok, főleg ha valami élelmiszerről van szó, azt jobb, ha látom, mielőtt megveszem.

Takarítónőt csak akkor fogadnék, ha valami orbitálisan nagy házunk lenne és nem tudnám egyedül takarítani, amúgy nem, mert nem igazán szeretem, ha más rendezkedik a lakásunkban, ez ilyen bogarasság lehet nálam, de ez van.

Amúgy meg mindenki úgy él, ahogy akar, meg ahogy tud, senkinek semmi köze hozzá, mindenki söprögessen a saját háza táján.

2014. máj. 10. 16:17
 8/19 A kérdező kommentje:

5-ös teljesen egyetértek veled. nem is értem egyesek, akik bántani próbálnak, és amögé bújnak, hogy nekik meg nincs és én ilyenre szóróm el, de persze azért a napi egy dobozt 2-en elszívják, és azzal már simán ott vagyunk ahol én.

6-os 3és fél-4 órát szokott lenni, de az csak takarítás, mert mindig elpakolok magam után. általában másfél óra a rutin (portölés porszívó felmosás),utána meg mindig van valami, függöny vasalás, ablakpucolás, tükrök.

2014. máj. 10. 16:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hagyd már ezt a cigit! :D Mi nem dohányzunk, alkoholt sem nagyon iszunk, mégsincs takarítónőnk. :D Ez nem ettől függ. Mint már mondtam, van, akinek ez luxus, van, akinek nem és egyáltalán nem biztos, hogy akinek luxus, az majd' belefullad a káros szenvedélyekbe. :D

Ne foglalkozz azokkal, akik beszólnak, nem az ő dolguk, mire költöd a pénzed. Ennyi.

2014. máj. 10. 16:32
 10/19 A kérdező kommentje:

utolsó nem is azzal van baj. akik szerényen élnek és nincsenek káros szenvedélyeik ők nem is szólnak be, hanem pont azok akik majd belefulladnak a dohányfüstbe meg az esti sörökbe :D

igazából annyira nem is izgat, csak kíváncsi vagyok ki mit gondol:D

2014. máj. 10. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!