Miért látok valakit elsőre ismerősnek?
Hasonló lehet az oka, mint amit a deja vu-nél feltételeznek:
Már velem is előfordult és gondolkodtam is rajta, szerintem van oka a jelenségnek, talán volt olyan ismerősöd, aki valamiben hasonlított rá, hanghordozás, kinézet, ruhaviselet, megjelenés, parfüm, illat, jellegzetes mozdulat, esetleg több dolog egyszerre.
Az is lehetséges, hogy álmodban láttál előzőleg hozzá hasonlót, nekem előfordulnak néha álmaimban ismeretlen emberek.
Nálam is előfordult már ez.
Időközben rájöttem,hogy a stílusa, beszéde,hanglejtése hasonlított egy osztálytárséhoz vagy szomszédéhoz.
Ami egyszer nagyon fura volt,hogy egyes szavak lejtése,parfüm,öltözködés tisztára mint egy oszt.társamé. Nem egyszer más nevet mondtam neki,mivel oszt.társ jutott eszembe mindig :D
Legutóbb megismertem egy lányt, többet beszélgettünk tiszta olyan mint legjobb barátnőm,legalábbis jellemre,beszéd stílusra teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!