MBTI fanok! Nektek mi a véleményetek az ENTP-ről?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap néztem egy Dancsó Péter videót, és onnan jutott eszembe. Petinek csak szerintem van ENTP-s beütése? Ha nem, szerintetek ő mi lehet?
Mi a véleményetek úgy általában az ENTP-ről, mint személyiségtpusról? Nekem az egyik kedvencem, egy ENTP fiú a legvonzóbb az összes közül.
Szerintetek?
Olyat ne írjatok, hogy nem ez alapján választunk párt meg blablabla. Nem kell nyilvánvaló dolgokat birka módjára benyögni minden ilyen kérdéshez. Tudjuk, hogy nem releváns, de attól még lehet érdekes.
Köszi!
2018. júl. 24. 19:22
21/21 anonim válasza:
ENTP vagyok, és amúgy őszinte és megbízható vagyok nem engedi a lelkiismeretem hogy valakit átb*sszak. Kivéve ha valaki rászolgált, akkor én vagyok az önjelölt igazság osztó. Olyan kreativitásom van egy konfliktus helyzetben amivel tudok pár álmatlan éjszakát okozni másoknak. De egyébként barátságos vagyok. A hiperaktivitás spontanitás a lételemem. Utálok tervezni, vagy bármit csinálni ami nem foglal le. Az emberek nagyrészével amúgy nem jövök ki hosszú távon mert unalmasak és nem tudják elfogadni hogy nem állok be a sorba közéjük. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!