Miert zavarnak mas anime fanok?
Figyelt kérdés
Akarhanyszor egy ''anime-fan'' megismer kellemetlenul erzem vele magam, ami meg rosszabb amikor valaki japan szavakat hasznal attol szinte rosszul vagyok nagyon kellemetlen es kinos erzes, beszelni se szeretek rola, csak nezem oket mert szeretem az ilyen komolyabb gondolkodos tipusuakat, de a fanokat nem szeretem, pedig szivesen beszelgetnek neha par percet a komolyabb hangvetelu animekrol amiket en is nezek (lain,nge,monster) de a nagy ''fanok'' csak a mai fanservice meg ecchi dolgok iran erdeklodnek.2017. ápr. 24. 18:49
1/7 anonim válasza:
Szerintem ez emberfüggő. Neked ilyen a személyiséged. Ez teljesen normális. Én is nézek animét. Engem hidegen hagynak a fanok. Ellenben azt nem bírom ha valaki Japán szavakkal kommunikál velem.
2/7 anonim válasza:
Engem az összes létező anime fan zavar. De a főnököm brutálisabb ebben a dologban, ő kirúgta azonnal az egyik kollégát aki anime-t nézett munka közben.
3/7 anonim válasza:
Micsoda problémáid vannak hallod.
4/7 anonim válasza:
Én se szívesen beszélgetek erről a hobbimról nyíltan. Pedig én még az ecchi és fanservice részét is szeretem ennek a világnak :D
Számomra is baromi kínos tud lenni, én pl el se tudom képzelni hogy az ilyen cosplayes rendezvényeken hogy tudnak emberek lazulni. Én agyvérzést kapnék olyan zavarban lennék :D De amúgy nem ítélkezem felettük csak én valamivel konzervatívabb vagyok :)
5/7 anonim válasza:
Örülj neki,hogy csak ennyi a bajod...már attól feláll a szőr a hátamon,ha meghallom az anime szót és már futok is onnan :)
6/7 anonim válasza:
már attól feláll a szőr a hátamon,ha meghallom, hogy valaki előítéletes és túláltalánosít, és már futok is onnan :)
7/7 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok.Van egy két anime fan, vagy amatőr ismerősöm de énse tudok senkivel se beszélgetni nagyobb művekről (megjegyzem nekem is e legjobbak közé tartozik a monster).Ezt így kell elfogadni mert amúgy is kicsi kultúrája van Magyarországon, és több rendezvény, vagy weben keresztüli ismerkedésre van szükség, hogy rátalálj a hasonló ízlésű rajongókra.A sajátom is elég egyedi de még sokat változhat/bővülhet.Tekintsd meg az eddigi értékeléseim, lehet hogy számodra újra akadsz.Megjegyzem sok van hátra de ritkán haladok előre. AA profilom:raidmax
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!