Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem zavarnak az anime...

Csak engem zavarnak az anime fanok?

Figyelt kérdés
A normálisabb részével nincs bajom, de vannak ilyen nagyon elvetemültek is. Mindegyik hatalmas szájkaratés a neten, de valóságban nem tudom mit csinálnának. Azt gondolják, hogy az animében látott képességeket ők is birtokolják? Ezek az emberek mit éreznek? Miért gondolják magukat felsőbbrendűnek az átlag animét nem néző embertől? Vannak anime fan ismerőseim, de ők normálisak, nem betegesen ragaszkodnak ahhoz, hogy mindenki feltétel nélkül szeresse.

2014. febr. 27. 23:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Engem is nagyon idegesítenek.
2014. febr. 27. 23:36
 2/12 anonim válasza:
95%
vannak akik túlzásba viszik, én is nézek animét megmondom őszintén, de azt hiszem normál körülmények között ez nem egy halálos bűn (:
2014. febr. 27. 23:45
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Én magam is anime fan vagyok, de senkit nem nézek le azért mert nem nézi/szereti őket. Nem beszélek róla olyanoknak akiket zavarna.

Az elvetemült anime őrültek akik mindenkire rá akarják erőltetni hogy fanok legyenek meg random Japán szavakat használnak olyanok előtt akik egyáltalán nem értik meg gyerekesen viselkednek stb. azok engem is irritálnak.

2014. febr. 28. 00:11
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Én is anime fan vagyok. Szabadidőmben néha nézek anime-t. Olvasok 1-1 mangát. Évente egyszer elmegyek conra. Ennyi. Emellett dolgozom, suliba járok, rendes szociális életem van nem animefanokkal. Én nem erőltetem senkire a saját ízlésemet. :) Van aki mondjuk a Barátok Közt-öt szereti, vagy a Született feleségeket, vagy akár a Dr. Houset. Én is nézek sorozatokat, filmeket egyaránt nem vagyok bekockulva, hogy "csak az anime és hú meg ha nem kell semmi más". Akik túlzásba viszik és emiatt elfelejtenek ténylegesen élni azok engem is zavarnak.
2014. febr. 28. 00:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden stílusnak, irányzatnak, stbnek megvannak a maga követői, kedvelői, ezek között vannak intelligensek, és vannak akik kevésbé azok. A kevésbé intelligensek mindig megpróbálják majd ráerőszakolni a másikra azt, ami szerintük jó. Nem csak az animefanok között vannak ilyenek, hanem minden másban is. Ha pl nem nézed a barátok köztöt, vagy nem szereted a focit. Ha meg zavarnak ezek a korlátolt emberek, akik el sem tudják képzelni, hogy másnak más tetszik mint nekik, azokkal nem kell szóba állni, ilyen egyszerű.
2014. febr. 28. 00:50
 6/12 *Nekomimi* ***** válasza:
93%
Egyetértek a felettem szólóval. Nem csak az animefanok ilyenek. Én is szeretem még így 30 évesen is az animéket, de ha valakit nem érdekel az ismerőseim közül, azoknak nem tömöm a fejét, viszont az enyémet rendszeresen tömik a VV-vel, Éjjel - nappal Budapesttel... De hát rájuk hagyom, ők azt szeretik, hát beszéljenek róla. :D
2014. febr. 28. 04:23
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem rosszabbak semmilyen más hobbival foglalkozó embereknél. Engem osztottak már le sok dologért, pl hogy miért nem járok temploba, miért azt tanulom, amit, miért nem sminkelek, miért olvasok közterületen, miért szeretek kézműveskedni, miért vagyok ébren éjjel... Minden csoportban vannak ordas nagy parasztok.

Amúgy a kamaszokra jellemző, hogy szerintük ők mindent tudnak, ráadásul mindent JOBBAN tudnak, mint bárki más. Nézz szét az oldalon, az összes kamasz sokkal érettebb a koránál saját maga szerint. :)

2014. febr. 28. 08:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Engem abból a szempontból zavarnak, hogy japán származású vagyok viszont egyáltalán nem nézek animéket, mégis ha egy anime fannal találkozom az első kérdései között lesz, hogy mit szeretek, mit nézek, és meglepődik/megrökönyödik, hogy mi az hogy nem is ismerem őket.

Mintha kötelező lenne.

Gondoltam rá hogy elkezdek nézni valami népszerűbb animét, ha ennyi embernek tetszik csak nem lehet rossz.

Elvetemült "felsőbbrendű" fanokat nem ismerek, a valóságban találkoznak egymással, anime klubba, rendezvényekre járnak...

2014. febr. 28. 11:58
 9/12 anonim válasza:

Én is anime fan vagyok ,de nem bezsélek olyanokkal animékről akik nem ismereik :)

Én is leszólhatnék valakit ,mert pl.: Szulejmán mániás ,de nem teszem :D

Ugyan ez van az animékkel is...

2014. febr. 28. 16:25
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Engem nem zavarnak. Ha baszogatnak, csak röhögök rajtuk. Volt egy hülyegyerek, akinek animéből, Kpop-ból, meg a retardált ázsiai öltözködésből állt az élete. Na, ő zavart, mert kötekedett. Ruhasznob volt a gyerek, de a legtrógerebb fajta. Röhejesen összeválogatott kínai-turis ruhákban járt, mert hogy az "Kpop divat", és képes volt mindenkit megszólni, mert "nincs stílusérzékünk."
2014. febr. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!