Szeretitek a tsundere karaktereket?
A valóéletben? és animében is?
aki nem érti:
tsundere: egy olyan ember aki sokáig nem valja be magának az érzéseit és a szerelmével ellenségesen viselkedik illetve ha rákérdeznek hogy szerelmes-e abba akibe tényleg szerelmes akkor minden áron tagadja és kifogásokat mond pl:csak azért öleltem meg mert megsajnáltam..stb..
De igazából ha szerelmes akkor fülig és keresi szíve választottja társaságát csak nagyon ironikus és ellenséges vele.
(persze látszik rajta hogy szereti)
ó és nagyon féltékenyek ezek a karakterek általában ha szerelmüket más lánnyal/fiúval látják flörtölni vagy beszélgetni akkor a lányok esetében a fiú kap egy jó nagy verést is.
Kicsit furcsán magyaráztam el,de remélem értitek:)
szóval,mit gondoltok róluk? INDOKOT IS :)!
Őszintén, nem vagyok oda értük, de inkább őket nézem mint az átlag gagyi shounen főhősöket(narut,ichigo,eren,kirito,ganta,ginta,yoh, stb..)
Yanderéket imádok, sajnos kevésvan belőle, azrt amit Yuno az MN-ben vagy Shiki a KnK-ban leművelt eléggé odavágott, de a tsunderékért nem vagyok oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!