Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem zavarnak az anime...

Csak engem zavarnak az anime fanok?

Figyelt kérdés
A normálisabb részével nincs bajom, de vannak ilyen nagyon elvetemültek is. Mindegyik hatalmas szájkaratés a neten, de valóságban nem tudom mit csinálnának. Azt gondolják, hogy az animében látott képességeket ők is birtokolják? Ezek az emberek mit éreznek? Miért gondolják magukat felsőbbrendűnek az átlag animét nem néző embertől? Vannak anime fan ismerőseim, de ők normálisak, nem betegesen ragaszkodnak ahhoz, hogy mindenki feltétel nélkül szeresse.

2014. febr. 27. 23:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kellett lepontozni a válaszokat, vélemény nyilvánítás volt. Engem is csak azok zavarnak, akik Jehova tanújaként terjesztik az animét. Köszönöm a válaszaitokat!
2014. febr. 28. 20:50
 12/12 anonim ***** válasza:
46%

anime fan vagyok - és engem is idegesítenek

- ez a hatalmas "kawaii" őrület:

úgy viselkednek mint az idióták, "cukik" akarnak lenni -.- miért? Mert az anime társadalomban a "cuki" menő ._.

- Japánt a világ legjobb és legfantörpikusabb helyének látják

kár, hogy az idzsime fő központja, ott a legtöbb a fiatalok öngyilkossága, kb fél hónapot nem bírnának ott ki

- Jutsuzás (amit írtál)

Ez meg miezmár? emberek vagyunk? igen (bár vannak agyilag félresikerült társaink) -.- akkor meg mér kell itt izélni? ? Ezek az emberek egy illúzióban élnek, mert az animék mind 12+ vagy annál több karikásak, viszont nekik az agyuk még az 5 évesek szintjén van - ez a magyarázat :D

2014. febr. 28. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!