Fiatalok, ti szeretnétek a jövőben gyereket vállalni?
Szoktál ezen gondolkozni? Hány éves vagy?
Én 22 éves lányként szoktam néha ábrándozni arról, milyen lenne anyukának lenni, de még egyáltalán nem tartok ott az életben, hogy erre lehetőségem is legyen, és nem is állnék rá készen mentálisan, de remélem 5 év múlva már meg lesznek a megfelelő körülmények ahhoz, hogy családot alapíthassak. :)
Ti hogy vagytok ezzel?
22/F vagyok, jelenleg azon az állásponton vagyok hogy nem akarok gyereket, több okom is van hogy miért nem.
A személyiségem nagyon hasonlít az apáméra és mivel én gyűlölöm őt (nem túlzok) és végül ugyanolyan arrogáns önző érzéketlen bunkó lettem mint ő így aztán valószínű hogy az én gyerekem is utálna se neki se nekem nem lenne jó.
Túlnépesedés, rengetegen vagyunk +-1 nem sokat számít de azért mégis.
Pocsék a genetikai állományom, én néha konkrétan átkozottnak érzem magam.
Anyagi helyzet, szegény vagy középosztálybeli ként nem akarnék gyereket, ha gazdag lennék akkor talán megfontolnám hogy legyen egy örökösöm, de amíg nem vagyok gazdag addig ezt az ürügyet is fenntartom.
És az utolsó okommal lehet hogy rászolgálok a lepontozásra, de akárki akármit mond ezek a... rezervátumiak egyre jobban szaporodnak, lassan már ott tartunk hogy ha lányom lenne akkor már nem merném kiengedni testőrség nélkül, és ez a jövőben csak romlani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!