Fiatalok! Ki hány gyereket szeretne a jövőben?
Nekem még nagyon korai lenne a gyerek , mindig is nagy családot akartam és olyan 8-10 gyereket :)
17/l
Csak kíváncsiságból.. Miből szeretnéd felnevelni a 8 gyereket?
Egyébként én 2 gyereket szeretnék, a 3.-at majd meglátjuk ha ott tartunk. Egyelőre nem tudjuk elképzelni.
Ha nem kellene tekintettel lennem anyagiakra, na meg hogy honnan szerzek hozzá megfelelő apajelöltet, akkor olyan 3-4 gyereket szeretnék.
De mivel csóró szakmám van, talán 1-2 lesz.
Most úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék, de ez még függ attól is, hogy kiköltözök-e külföldre. Mo-n nem szeretnék. Külföldön se szeretnék, de ha majd kb 35 éves leszek és úgy alakul akkor esetleg.
21/F
Én 1-t szeretnék.
Régebben 3-4 gyereket akartam,de mióta voltam babysitter többgyerekes családoknál,rájöttem,hogy rohadt fárasztó szülőnek lenni.Egy pont elég,legalább ő elvan egyedül vagy átmegy a barátaihoz,de nem hallgatom egész nap,ahogy veszekszik meg verekszik a testvéreivel.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!