Fiatalok főként lányok, de fiúk ki az aki közületek nem áll be a sorba, individuum szeretne lenni?
Sokkal könnyebb így az életem, és abban nyilvánul meg, hogy egészen más oldalról közelítek meg sok mindent. Ezáltal olyan dolgokat is megtudok másokról, amit egyébként még előlem is féltve őriznek.
Ez most egy gyerekes példa lesz, de így hajnali 3 körül már fáradok. Ebben sajnos nem tudok más lenni.
Volt korábban egy lánybarátom. Imádta Michael Jacksont. Ő csak annyit mesélt, hogy imádja. Viszont tudtam róla korábbról, hogy gyógyszerproblémái voltak. Egyből leesett, hogy a kettő amúgy összefügg.Igazam volt, beismerte utána, hogy öngyilkos akart lenni, mikor Jackson meghalt. Ugyan úgy tudtam, hogy egyedülálló létére miért hordja pont a bal gyűrűsujján a gyűrűjét, holott Ő abban hisz, hogy oda csak egyetlen egy esetben kerülhet gyűrű.
Másik eset. Adott volt egy lány. Csendesebb, de mégis vidám volt akkoriban mindig. Nekem is ezt mesélte folyton, de életében először lebukott. Rájöttem, hogy bizony ezt azért csinálja, mert korábban bántották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!