Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szoktatok csinálni,...

Mit szoktatok csinálni, amikor ok nélkül inzultálnak az utcán?

Figyelt kérdés

Nagyon irritáló tud lenni, hogy az ember nem tud úgy végigsétálni az utcán, nem tud leülni egy padra a téren anélkül, hogy valaki ne találná meg, és ne kötne belé. Az is nagyon idegesítő, amikor állandóan cigit kéregetnek, de egyre gyakrabban tapasztalom, hogy egészen megdöbbentő stílusban nyomulnak az emberek. Például ma is odajött hozzám egy piától bűzlő drogos kis hülyegyerek, hogy adjak neki cigit. Amikor sikerült feldolgoznia a választ, hogy "nem dohányzom", akkor meg elkezdett kötekedni, hogy adjak a kólámból. Teljesen le voltam döbbenve. Több haverommal voltam, és egyébként sincsenek önvédelmi problémáim (bár fizikailag még soha nem is mertek bántalmazni), a gyerek meg egyedül kb. 165 centi, kis vékony piától bűzölgő takony.

Egyszerűen le vagyok döbbenve, hogy mennyire nincsen egyeseknek realitás érzésük/félelem érzetük. Gond nélkül kötnek bele egyedül több emberbe. Addig nem is lehetett lerázni, amíg meg nem fenyegettük, hogy hívjuk a rendőröket, de még akkor is verekedni akart...

Veletek szokott ilyen előfordulni? Milyen gyakran kötnek belétek? Hogyan kezelitek az illetőt?

(Budapest 17f)

2018. júl. 7. 00:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a valaszokat, mentek a zöld kezek.

8-as

Pont ezért próbáltam éreztetni a kérdésben, hogy sokkal inkább vagyok meglepett egy ilyen helyzetben, mintsem ideges.

2018. júl. 7. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!