Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szoktatok csinálni,...

Mit szoktatok csinálni, amikor ok nélkül inzultálnak az utcán?

Figyelt kérdés

Nagyon irritáló tud lenni, hogy az ember nem tud úgy végigsétálni az utcán, nem tud leülni egy padra a téren anélkül, hogy valaki ne találná meg, és ne kötne belé. Az is nagyon idegesítő, amikor állandóan cigit kéregetnek, de egyre gyakrabban tapasztalom, hogy egészen megdöbbentő stílusban nyomulnak az emberek. Például ma is odajött hozzám egy piától bűzlő drogos kis hülyegyerek, hogy adjak neki cigit. Amikor sikerült feldolgoznia a választ, hogy "nem dohányzom", akkor meg elkezdett kötekedni, hogy adjak a kólámból. Teljesen le voltam döbbenve. Több haverommal voltam, és egyébként sincsenek önvédelmi problémáim (bár fizikailag még soha nem is mertek bántalmazni), a gyerek meg egyedül kb. 165 centi, kis vékony piától bűzölgő takony.

Egyszerűen le vagyok döbbenve, hogy mennyire nincsen egyeseknek realitás érzésük/félelem érzetük. Gond nélkül kötnek bele egyedül több emberbe. Addig nem is lehetett lerázni, amíg meg nem fenyegettük, hogy hívjuk a rendőröket, de még akkor is verekedni akart...

Veletek szokott ilyen előfordulni? Milyen gyakran kötnek belétek? Hogyan kezelitek az illetőt?

(Budapest 17f)

2018. júl. 7. 00:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A napokban különben is feldúlt voltam, "hazaértem", vártam a helyi buszt a megállóban, erre oda jön hozzám egy fiatal ipse, tükrös, zavaros szemekkel, holt részegen és akart valamit. Nem szoktam ilyen lenni, de az adrenalinom éreztem az egekbe szökött és úgy de úgy elküldtem a fenébe, nem emlékszem már hogy miket mondtam neki , de értett szóból.
2018. júl. 7. 00:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Ismerős. Hihetetlen idegesítő tud lenni.
2018. júl. 7. 00:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elzavarom a fenébe. Bár belém sokan inkább nem kötnek, alapból 190 cm magas vagyok, és nem egy vékony alkat. Az alaptermészetem teljesen nyugodt, soha sem voltam egy verekedős típus, de az ilyen egyének annyira feltudna bosszantani hogy akár az aszfaltba is belepréselem őket ha elsőre nem értik meg azt hogy "nem". Én elsőre udvariasan mondom hogy "nem, kérlek távozz". Ha ebből ne ért akkor felhúzom magam, támadó állásba lendülök és csak annyit mondok "tünés". Érdekes módon ennyi elég és egyből megérti mindenki.
2018. júl. 7. 00:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki cigit tarhál az "beléd köt"? :D azt hittem tényleg odamegy valaki hozzád és elkezd beszólogatni

Hát az ilyeneknek csak mondd meg, hogy nem. Ha nem érti, akkor "rendőrt kérsz vagy pofont?"

Szerintem ne idegeskedj ezen

Engem mostanában a parkolóban övet meg parfümöt áruló cigányok húznak fel, 5-ször kell elmondanom nekik, hogy NEM, legutóbb az egyiktől megkérdeztem, hogy szerinte mekkora bírságot kapna ha rendőrt hívnék rá. Még utána is neki állt feljebb, mert hogy ő "normálisan kérdezett, én meg bunkó vagyok"...

2018. júl. 7. 01:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére mostanában nem történt velem ilyen. De régebben előfordult, mikor még gimibe jártam ráadàsul mindig egyedül voltam. Füles + zene sokszor mentett már meg, beszéltek hozzám én meg "nem hallottam" :D
2018. júl. 7. 02:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szidni, inzultálni nem igen szoktak, általában csak az idős nők, és ők is csak annyit, hogy "ezek a mai fiatalok" kezdetű szövegekkel, amiket vagy ignorálok, vagy mosolyogok rajtuk egy jót (aminek nem igazán örülnek :D).

Cigit, sőt egyszer füvet is kértek tőlem, de szerencsére minden alkalommal elég hamar elment az illető, amikor megmondtam, hogy egyiket sem használom.

Egyszer volt olyan, hogy hosszabban kényszerültem beszélni egy nővel, aki, hát... ne is mondjam elég fura állapotban volt. A gyógyszerére kért pénzt, aminek elkezdte mutogatni a dobozát, majd tenyér jóslást ajánlott fel cserébe. Vannak ilyenek.

Szerintem részegen, beállva egyszerűen teljesen elvesztik a józan eszüket, és az a baj, hogy persze, ha csoportban vagy, nem olyan félelmetes, de ha egyedül vagy, simán neked mennek, és a végén talán te jössz ki rosszul a végén.

17/L

2018. júl. 7. 08:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs! Nem adok! Húzzá el!
2018. júl. 7. 08:37
 8/11 anonim ***** válasza:
37%

"Több haverommal voltam, és egyébként sincsenek önvédelmi problémáim (bár fizikailag még soha nem is mertek bántalmazni), a gyerek meg egyedül kb. 165 centi, kis vékony piától bűzölgő takony."

Akkor meg mi a f..szért írtál ki erről egy kérdést, ha ennyire úgy érzed, hogy magas lovon ülsz vele szembe!? Akkor probléma megoldva, ügy lezárva.

2018. júl. 7. 10:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

(Először is gratulálok a szép fogalmazásodért, szokatlan a korosztályodtól)

Igazából valami hülyeséggel minden nap betalálnak, ha járok a városban. Ha valaki bepróbálkozik, azzal nem igazán tudok mit kezdeni, nem fogok azzal jönni, hogy "van barátom" vagy "leszbikus vagyok" vagy nem tudom, de azt közlöm, hogy nekem most nem fér bele semmilyen ismerkedés az életembe (nem is hazudtam ezzel).

Ha hajléktalanok jönnek pénzt vagy cigit kérni, akkor általában közlöm, hogy hagyjon békén, diák vagyok, menjen dolgozni a folytonos naplopás helyett. Cigit volt, akinek adtam, aztán meglepődtem, mert nyújtott cserébe 50ft-ot, de nyilván nem veszem el a kis pénzét.

A kedvencem, amikor a cigányok jönnek parfümökkel... Volt, hogy azt mondtam "nem használok parfümöt, nem vagyok büdös" volt, hogy egy rossz nap után jött oda, azt mondtam "Hagyjon békén, szar napom volt, ne húzzon fel, nincs kedvem veszekedni"...

2018. júl. 7. 10:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszerűen csak elmegyek mellette, rá se nézek. Eddig még senki nem jött utánam. Persze, ha látnám, hogy már közeledne felém, biztos, hogy rákiabálnék, de én a "gyorsan eltűnök onnan" fajta vagyok.

L/20

2018. júl. 7. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!