Ha én utálom a tömegközlekedést viszont autót vezetni sem akarok akkor mit lehet csinálni?
Tanulj meg repülni... most komolyan erre mit lehet válaszolni? :D Átlag embernek ez a két megoldás van hosszútávra, a bicikli csak akkor jó, ha nem számít vészesen az idő.
Ha felső tízezer vagy, akkor meg javaslom bérelj sofőrt vagy vegyél magánrepülőt, és így ennyivel kifogytál a lehetőségekből.
Venni kell egy autót és alkalmazni egy sofőrt hozzá.
Nem hiszel el,hogy ilyen alap dolgok nem jutnak az eszedbe!
Jó estét kívánok.
Bár említetted, hogy nem érdekelnek az autók annyira és a vezetés sem, azonban próbáld meg azért.
Pl. imádtam már amikor ott tartottam, hogy lehet vezetni és nemcsak a KRESZ pályán, hanem a forgalomban is.
Első oktatómnak 1.2-es tdci Ford Fiestája volt, de nem jött be, mert sosem voltam dízelpárti.
Második oktatómnak már, viszont 1.3-as glx Suzuki Ignise volt és az fényévekkel jobb autó volt.
Sokkal jobb volt vezetni, mert benzines volt.
Azért vedd fontolóra, mert szerintem vezetni a világon a legjobb dolog.
Én ha tehetem akkor kerékpározok. Igaz annak is megvan a maga előnye-hátránya.
Előnye, hogy relatív nyugodt, zavartalan kerékárúton tudok tekerni 1-2 órát útvonaltól függően és nincs sok veszélyhelyzet, gyalogos, más bringás. Belvárosban például rühellem az egészet, mert ott minden percben elém lépnek, elém kanyarodnak, ajtót nyitnak rám, úton életveszély menni, járdán lehetetlen.
Plusz eléggé időjárásfüggő, reggel még oké, de már akkor is beérkezés után alapos mosdással indul a nap meg ruha cserével. Hazafelé 40 fokban már lehet izzadni vagy akár elázni.
Ugyanannyi idő alatt eljutok bringával a célomig mint tömeg közlekedve és közben sportolok, nem pedig a másik hónalját szagolom egy tömött villamoson.
Ettől függetlenül szerintem megéri, sőt mondhatni kötelező manapság jogsit csinálni. Én sem érzem azt a nagy vágyat a vezetés iránt, mi több, úgy vagyok az oktatással is, hogy essünk túl rajta, de még mindig jobb saját autóban ülni mint nyomorogni 100 másik emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!