Férfiként előfordult már veled, vagy szoktál ilyet csinálni?
Dühödbe a falhoz vágtál egy tárgyat,
Beleütöttél a falba (otthon/nyilvánosan),
Nyilvánosan káromkodtál, szitkozódtál.
Melyik, milyen szituációban fordult elő? Ha valamelyik többször is, mi volt az ok?
Falhoz vágni valamit? Nem emlékszem de volt már.
Falat ütni akkor szoktam hogyha a windows piszkálódik és fontos dolgokat nem tudok intézni mert az update lassítja vagy fagyasztja a gépet. Tömör beton fal. Meg se érzi, hallani se lehet. Ezért örülök hogy nem gipszkarton lakásban lakok.
Múltkor az ATM autómata benyelt 70 ezer forintomat úgy hogy az SMS miszerint felvettem meg megérkezett. A bank ügyfélszolgálata 23 percig csöngött ki mire egy ügyintéző felvette. Várakozás közben már minden cifrát mondtam nyílvánosan. Egy csávót le is teremtettem aki el akart zavarni (kb megmondta hogy húzzak már a pcsába) mert pénzt akart ő is kivenni. Megmondtam neki hogy amennyiben kifizeti a hiányzó összeget odaengedem, addig meg megvárja míg elintézem, mert én innen a pénzem nélkül nem megyek el. A végén egy nagyon rendes ügyintéző srác elintézte a dolgokat. Vele úgy érzem a lehető legtürelmesebben beszéltem, hiszen nem ő tehet a dologról, de nagyon kedvesen segített. Visszakaptam a pénzem. De vagy 10 percig simán káromkodtam nyilvánosan, és azzal a nyomorulttal aki el akart zavarni bunkó voltam. Nem nagyon érdekel most se ki mit gondolt.
Igazából arra nagyon ügyelek, hogy semmiben ne okozzak kárt ilyenkor. Ezért inkább szóban jön ki az indulat. De mivel nem akarom nyilvánosan leégetni magamat, ezért nyilvánosan csak sziszegek valamit a fogaim között.
Szerencsére ritkán jövök ennyire indulatba. Mondjuk elmegy előttem a busz, akkor csak annyit mondok: "Óóóóó..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!