Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Önbizalomhiányt mivel lehet...

Önbizalomhiányt mivel lehet orvosolni férfiként?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban ért egy sérelem ilyen nyári tábor féleség alatt, ahova olyanok is jártak, akiknek a nyári elhelyezése nem család miatt volt problémás, hanem Ők eleve kikapcsolódási céllal kerültek a programba, abból is a rosszabb környékekről.

Városi gyerekként akkor 13-14 évesen volt egy egészséges rosszaság bennünk is, de akikkel együtt kellett lenni 8 órát, azok olyanok voltak mint a gyilkosok, szadisták.

Jártak oda 17 éves korig, és az akkori cigány csajok ebéd után nekünk álltak, és szabályosan másztak ránk, trágáran kértek tőlünk olyanokat hogy Letolt rövid sorttal állt előttünk és kérdezte ki akarja belerakni a f****át, és jött is közelebb.

Nevettünk, de egy csaj mögöttünk állhatott lerántotta rólunk a nadrágot, akkor meg azt mondogatták hogy Kinek kell egy jó szopás?

Gondoskodtak arról is hogy ha elszaladunk akkor a haverjaik biztos adnak nekünk

Ebből kifolyólag problémás nálam az ismerkedés, mert ez a kis megalázás valamiért nyomot hagyott, és elhitették akkor hogy nullák vagyunk

Azóta már eltelt több mint 10 év, fiatal srác lettem, a kondi engem is beszippantott, lettek tetoválásaim, szóval több kevesebb sikerrel próbálok erősíteni a személyiségemen, hogy magamnak is bizonyítsak, de sajnos a probléma mégis fennáll, ha szebb, átlagnál jobb csajok jönnek a képbe, és akkor még nem beszéltem az egyszerűbb de szerethető kategóriáról sem, ugyanis náluk is pár találkozás után abbamarad a dolog.

Még tavaly nyáron "próbaútra" volt nálam egy nagy motor , annyi kikötéssel hogy ne törjem össze, délután munka után pihentem kicsit és elmentem egy körre, a külvárosi részen az elágazásnál ott mehettem rendesen, mert forgalmas szakasz és sokan arra felé laknak, egy vélhetően odavalósi csaj sétáltatta a kutyát a barátnőjével, akit csak a pirosnál állva vettem észre de nagyon nézett, közbe Ők beszélgettek, néha üresben oda húztam a gáznak hogy figyel-e még :)

A csavar ott van hogy én már láttam Őt korábban a villamoson is, és mivel a város annyira nem nagy, így hamar rá lehet bukkanni egy-egy személyre, ha közösségi oldalon aktív.

Az első kiinduló pont a hajszíne volt, úgy kezdtem el keresgélni, nem került erőfeszítésbe hisz volt 7 közös ismerős, megörültem nagyon.

Írtam neki hogy emlékszel arra a srácra az elágazásnál akit annyira figyeltél? Még utána is fordultál amikor elindult

Eléggé feltűnő volt és megakadt rajta a szemem, valakinek nagyon melege lehetett a Monsteres sisakban mert pólót már elfelejtett felvenni :D Gondolom akkor téged láttalak :)

Sajnos akkor nem kérdeztem meg hogy akkor volna-e kedve pár körre, egyrészt nem is az enyém volt a gép. Ettől függetlenül akkor vissza jött kicsit az önbizalmam, kicsit úgy éreztem hogy ez állna jól nekem.

Egy autó, motor, öltözködés, adhat önbizalmat, vagy csak magamnak fogok tetszeni, és még így sem garantált a siker?

2018. márc. 8. 23:04
 1/1 anonim ***** válasza:
2018. márc. 9. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!