Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiként előfordult már...

Férfiként előfordult már veled, vagy szoktál ilyet csinálni?

Figyelt kérdés

Dühödbe a falhoz vágtál egy tárgyat,

Beleütöttél a falba (otthon/nyilvánosan),

Nyilvánosan káromkodtál, szitkozódtál.

Melyik, milyen szituációban fordult elő? Ha valamelyik többször is, mi volt az ok?

2018. jún. 23. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

évekig tartó kálvária után földhöz basztam a kálvária tárgyát képező fényképezőgépet

falütés csak otthon, régen gyakran frusztráció miatt, ma csak ritkán erősítésként de csak akkorákat h ne dagadjon be a bütyköm

nyilvános káromkodás ritkán van, egyszer a háziorvos féletlenül fele olyan erős nyugtatót írt fel, nem is értettem mi van velem, zebránál ha pirosat kaptam már muszáj volt káromkodnom. persze más helyzetben is előfordul

2018. jún. 23. 20:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Időnként szoktam ilyet csinálni. Nem nagy dolgokat, lecsapom a laptop tetejét, vagy jobban odavágom az asztalhoz a poharat. Gyerekként sokkal idegesebb voltam, meg mikor sokat gépeztem. Mostanra megtanultam kezelni a dühkitöréseim 99%-át.
2018. jún. 23. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:

"Dühödbe a falhoz vágtál egy tárgyat"

-Soha

"Beleütöttél a falba (otthon/nyilvánosan)"

-Hát ... Tudom az amerikai filmekben menőn nézki, amikor átütik a gipszkaton falat. Én nagyon megbántam volna ha a vasbetonba bele ütök vagy a kertesházunkban a téglába. Amúgy soha sem fordult meg a fejembe.

"Nyilvánosan káromkodtál, szitkozódtál."

-Soha. A mai napig nem értem azokat az embereket, akik olyan értelmi szinten vannak, hogy ha mondjuk elé vág egy másik autós vagy éppen csak elejt egy poharat akkor rögtön olyanokat kell mondania, hogy " A k rva g cibe, hogy b szná meg". Igen ... sok ilyet hallottam.

Az a furcsa, hogy nekem még ez sem fordul meg a fejemben.

2018. jún. 23. 21:32
 14/15 anonim ***** válasza:
57%

Ez nem dühkezelés. Az az, amikor megtanulod ezeket NEM csinálni.

Azt megkérdezhetem, miért van ez is nemek szerint szétszedve?

2018. jún. 23. 22:00
 15/15 anonim ***** válasza:
1.:Igen 2.:Nem 3.:Igen. A káromkodás nem is olyan ritkán.
2018. jún. 24. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!