Hogyan tudnám leküzdeni ezt az érzést? Bővebben lennt!
Figyelt kérdés
Bántalmazó párkapcsolatban élek, több mint egy éve.
Mostmár lenne annyi erőm, hogy itt hagyjam őt, illetve minden körülmény adott( új város, új munka, új albérlet...)
Viszont SAJNÁLOM ŐT!ezt úgy értem, hogy ha lelépek, elhagyom, csak az üresség fogja várni a lakásban, egyedül fogja érezni magát.... és ha erre gondolok, a szívem megszakad...(nem akarom, hogy így érezze magát, holott mikor mindketten otthon vagyunk pl. nem is szól hozzám, észre se vesz...)
A válaszokat előre is köszönöm!
22/L
2018. júl. 4. 09:09
11/11 anonim válasza:
Szerintem, ha józan paraszti ésszel mérlegelsz és nem sajnálatból, akkor megkapod a jó választ. Nem tudom, milyen fajta bántalmazásról beszélünk, de ezeket, amik történtek, mindenesetre vedd sorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!