Hogyan lehet leküzdeni az orvosoktól való félelmet?
Figyelt kérdés
Most pl. fogorvoshoz kell mennem és egyszerűen parázok.. pedig tudom, hogy nem fog fájni, hogy túllenni rajta a legjobb és utána úgyis csak röhögni fogok magamon a hisztim miatt, de mégis para van. Van itt még valaki velem hasonló cipőben? Támogassuk egymást! :)2018. jún. 11. 22:37
1/5 anonim válasza:
Szintén fogorvoshoz készülök én is parázok sose fúrtak nekem fogat most az lesz. Időpontot kell kérnem még. Szüléstől nen féltem annyira,mint a fogászaton. Nem a fájdalomtól félek,hanem az ismeretlentől meg meddig tart,képes leszek nyitvatartani a szám,a lidokaintól amikor zsibbad el az ajulás kerülget.. 😆 Tudom én is,hogy utána röhögni fogok magamon én is,de akkor is azok a hangok orvosi szag kikészít. Én hallgatok közben zenét az megnyugtat.
2/5 anonim válasza:
Én fogorvos elött aludni sem birok. Pedig én is tudom...
3/5 anonim válasza:
De ismerős én is stresszelem magam előtte kómásan odamegyek. Jó látni,hogy nem csak én vagyok így beszarva.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, igen.. az ismeretlentől félek én is. Pedig már voltam fogorvosnál, túléltem.. és mégis még mindig félek.
2018. jún. 12. 06:01
5/5 anonim válasza:
Ha empatikus fogorvost választasz az enyhíthet a félelmeden. Azelőtt én se mertem elmenni már előre elfogott egy idegesség, pánik ha rágondoltam.Igy több mint tíz évig nem voltam fogorvosnál.Tavaly Karácsony körül egy fogfájás miatt rákényszerültem,hogy elmenjek.Szerencsére olyan nagy problémák nem voltak,egy fogam volt kicsit komplikaltabb,azt gyökérkezelni kellett.Ami segített a félelem leküzdésében az a fogorvosnő hozzáállása volt,ismerős ajánlotta őt.Mar első alkalommal éreztem,hogy jó kezekben vagyok.Nagyon empatikus volt,mindent figyelembe vett,szépen elmagyarázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!