Hogyan tudnám leküzdeni ezt az érzést? Bővebben lennt!
Bántalmazó párkapcsolatban élek, több mint egy éve.
Mostmár lenne annyi erőm, hogy itt hagyjam őt, illetve minden körülmény adott( új város, új munka, új albérlet...)
Viszont SAJNÁLOM ŐT!ezt úgy értem, hogy ha lelépek, elhagyom, csak az üresség fogja várni a lakásban, egyedül fogja érezni magát.... és ha erre gondolok, a szívem megszakad...(nem akarom, hogy így érezze magát, holott mikor mindketten otthon vagyunk pl. nem is szól hozzám, észre se vesz...)
A válaszokat előre is köszönöm!
22/L
Igen, tudom hogy nem Normalis, hogy ezt erzem... gondolom Mar nem vagyok ep elmeju, ezert kerdeztem... hatha ismer valaki egy jo "szarokbele" technikat.
Amugy koszi a valaszt,ami egy kerdes :D
Gondolj arra, hogy ő sem sajnál téged, amikor bánt.
Ha valaki szeret, akkor az nem bánt. Hiszen inkább megvédene minden bajtól.
Ő csak saját magát szereti, ezért teljesen kár feláldoznod magad.
Mond meg neki hogy nem akarsz vele tobbet elni.
Ha te meg erdekled akk majd konyorogni fog ha nem akk lelepsz.
Ne sajnáld. Ha elmész, akkor majd lehet, hogy bepróbálkozik az érzelmi zsarolással. Ha már most sajnálod, akkor hogyan fogsz majd ellen állni a könyörgésének?
Ismered már jó ideje, úgyhogy tudnod kell, hogy milyen, hogy nem fog megváltozni, hogy csak addig kedves, amíg el nem éri, amit akar, utána megint bántani fog.
Esetleg kérje megy egy barátnőt, családtagot, hogy álljon melletted, hogy ne egyedül kelljen ezt végigcsinálnod. És talán a pasid sem lesz olyan bátor, ha tudja, hogy nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!