Hogy lehet ezt "leküzdeni"?
Az a baj,próbáltam elhagyni és kedves,jó fej lenni mint az átlag ember,ugye ahogy meglepődnek dolgokon,kerdezősködnek és úgy beszélnek általános dolgokról mintha olyan érdekesek lennének. Ez nagyon nem áll jól nekem es meg is látszik,hogy full eröltetett. Ezért is volt,hogy akivel ezen az oldalon hasonlóan próbáltam írni megunta 1 idő után,de aki meg rájött és elfogadta,hogy ilyen vagyok rendszeresen visszaír már 1 éve.
Most átmegyek messengerre,pár napja vett fel egy csöndes,érzékenyebb csajszi és vele se tudom egyelőre hogy írjak,mondjuk ő vele 1 éve személyesen is dumálgatok,ott még jó is és sokat mosolyog,de képernyő előtt megint más
Van egy általánosból való oszt.társ csaj,akit nem zavart és a végtelenségig dumált nekem bármiről,én pedig önmagam lehettem,ő volt a "hiperaktív" sokat beszélő,én pedig a visszafogott "bunkó" :D Kiegészítettük egymást,csak sajna egy ideje megszakadt a kapcsolat
Nem az van am,hogy minden 2.mondatom olyan,csak nem tudok úgy dumálni mint az átlag ember,ha persze komoly dolog van,akkor lehet bármit mondani,meghallgatom és segítek,de ha uncsi,általános a téma akkor inkább próbálom feldobni a stílusommal
Igen honnan tudtad? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!