Szerintetek csúnya az alakom?
2018. júl. 3. 10:44
11/32 anonim válasza:
"Az a pasi,aki arra ösztönöz,hogy sportolnod kène mert van mit csiszolni az alakodon az azèrt ír ilyet,mert kicsi a farka." Vagy mondjuk azért javasolja neki a sportot, mert a kérdezőn zsírfelesleg van és semmi dereka? Ez eszedbe se jutott?
12/32 anonim válasza:
nem rossz, de ez a nadrág elég gázul néz ki rajtad. oké, hogy divatos mellig felhúzni a nadrágot, de nem mindenkinek áll jól
13/32 anonim válasza:
Csúnyától azért bőven messze van, de tény, hogy nem téged nézegetnélek meg a strandon.
14/32 anonim válasza:
Ez a nadrág nagyon nem előnyös. Egy A vonalú szoknya, körszoknya, harangszoknya sokkal jobban állna.
Nem csak az alak számít. Tudni kell öltözködni is.
16/32 anonim válasza:
Kinek mit jelent csúnya?:-?
Pl. Én csúnyának mondanám azt, aki után az utcán is megfordulnék: "pfúú, de ronda öcsém!"
Szerintem te nem vagy ilyen, inkább átlagosnak mondanálak, bár helyedben és edzenék erre a derék formára:D
17/32 anonim válasza:
Ide inkább önbizalom kéne, de nem is kevés. Az már eleve nem jó, ha a Gy.k.-ról akarsz véleményeket magadról, látod, egy csomóan leoltottak. Kellett ez?
18/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az értelmeseknek és a kevésbbé értelmeseknek is azért azt úgy elmondanám hogy a héten 2 napot kivéve mindennap sportolok és egézségesen eszek. Genetikailag ilyen vagyok köszi a válaszokat!
2018. júl. 3. 17:46
19/32 anonim válasza:
Hogy itt milyen sok az alpári válaszoló... Kérdező, ne foglalkozz velük, szerintem átlagos vagy.
20/32 anonim válasza:
Nagyon szép vagy! Semmi gond az alakoddal! Ne foglalkozz a többivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!